HABER Makyajlı Citroen Berlingo görüntülendi

sailorlock

Profesör
7 Eyl 2016
105
57
1,035
Citroën Berlingo, önümüzdeki sene içerisinde makyajlanak. Kış testi esnasında gazetecilere yakalanan otomobil şuanda satışta bulunan ikinci nesil modelin gövdesini taşıyor. Bu da tasarım anlamında hiçbir gelişme oladığının kanıtı.Ancak müşteriler ticari araçları görünümü için değil işlevi için tercih ediyor.

2018-citroen-berlingo-spy-photo-1-300x169.jpg


Bununla birlikte test edilen otomobilin değiştirilen süspansiyon ayarları nedeniyle daha yüksek olduğunu gözüküyor. Ayrıca kaputtan dışarı sarkan kablolar da Citroën’in yeni bir motor test ettiğinin sinyallerini veriyor.

Sadece Berlingo Değil !

Üçüncü nesil Berlingo sadece PSA grubunda kullanılmayacak.Otomobil aynı zamanda Peugeot Partner ve Opel Combo da bu Berlingo ile kardeş olacak.

2018-citroen-berlingo-spy-photo-7-Copy-300x169.jpg


Kopya Değil Orijinal tasarımlar

Bahsi geçen otomobiller, GM ile PSA şirketlerinin yeni jenerasyon hafif ticari otomobiller konusunda ortaklık yapmasından dolayı aynı platformu paylaşacak.Yetkililerden yapılan açıklamalar neticesinden aynı platformu kullanmalarına rağmen otomobiller birbirinin karbon kopyası olmayacak. Kendilerine özgü izler taşımaya devam edecekler. Kısacası otomobiller sadece farklı amblemler değil iç mekanında da farklı izler taşıyacak

Yeni hafif ticari grubu, Fransız PSA’nın İspanya’daki Vigo fabrikasında geliştirdiği platformda üretilecek. 3 modelin de 2018 yılı içerisinde piyasaya çıkması bekleniyor.










Kaynak

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 

Porsche

GALERİCİ
8 Eyl 2016
11,127
23,291
6,520
İstanbul
Marka
Zirai Traktör
Ben makyajdan ziyade bu kasa değişimi olarak biliyorum. En azından Motor1.com facelift olarak yazmamıştı.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım