Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halis muhlis
(Espri amaçlı açıldı bunu yazmamın sebebi yanlış anlaşılmalar olduğu için)
(Amaç tebessüm ettirmek daha sonra konunun Çöp Kutusuna taşınması(gezinirken dikkatimi çekti)
Kalın salıcakla.
Halis muhlis
(Espri amaçlı açıldı bunu yazmamın sebebi yanlış anlaşılmalar olduğu için)
(Amaç tebessüm ettirmek daha sonra konunun Çöp Kutusuna taşınması(gezinirken dikkatimi çekti)
Kalın salıcakla.
Çoğumuz laftan halden anlayan insanlarız. Yazılı dönen geyikler bazen yanlış anlaşılabiliyor, izahını özel mesajlarla yapıp bu yanlış anlaşılmaları çözebilirsiniz. Faydası oluyor, tavsiye ederim
Çoğumuz laftan halden anlayan insanlarız. Yazılı dönen geyikler bazen yanlış anlaşılabiliyor, izahını özel mesajlarla yapıp bu yanlış anlaşılmaları çözebilirsiniz. Faydası oluyor, tavsiye ederim
Teşekkürler yorumunuz için Geyik başlığında paylaşılan bir konu sayesinde Çöp Kutusu bölümünü gördüm, genelde en populerlerin çakması olur bildiğiniz üzere videoları beklerken sıkıntıdan açtım. Belki tebessüm ettirir birkaç kişiyi şu günlerde diye yanlış anlaşılması üzmedi değil. İyi akşamlar
Edit:Konuyu şikayet ettim, çöp kutusuna taşınması için.