@DuzboruDownpipe sen bardagı nasil patlattın biliyorum. Çakma 250 gram üretmeye çalışırken dimi yaramaz seniiii
.

Yav anlatamıyorum size ya neyse boşverin@DuzboruDownpipe sen bardagı nasil patlattın biliyorum. Çakma 250 gram üretmeye çalışırken dimi yaramaz seniiii.
Daha karpuz keseceğdik nereye?Evet bu konunun sonuna gelirken herkesin iyi geceler mesajlarını okumak biraz dramatik oldu...
E ben gideyim o zaman![]()
Helal olsun. Yolculuğun yaramasını dilerim. Güle güle, dönerseniz de burada olursak yine bekleriz. İyi geceler.Sevgili abilerim, kardeşlerim. Son zamanlarda yaşadıklarımdan dolayı pek iyi değilim. En amiyane tabirle '' leş '' gibiyim. Bundan dolayıdır ki; uzun bir yolculuğa çıkıyorum. Uzun bir süre -belkide hiç- forumda olamayacağım. Zaten bir kaç gündür de aktif değilim. Sadede geleyim; bu forumda kısa sürede güzel insanlar tanıdım, sohbet ettik, güldük, eğlendik. Lakin benim için ayrılık vakti geldi. Eğer birinin bana hakkı geçtiyse, helal olsun. Sizde hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakın, Kalın sağlıcakla. Tekrardan iyi geceler.
Yok ama gırtlağa ramak kalmış. Perdeler, adaptif şasi ve yalıtımlı cam yok bunda. Bu saydıklarım bizde var ama bizde de kör nokta falan yok.
R line mıydı sizinki deYok ama gırtlağa ramak kalmış. Perdeler, adaptif şasi ve yalıtımlı cam yok bunda. Bu saydıklarım bizde var ama bizde de kör nokta falan yok.
Abi 1.6 tdi passat 199k isterse içinde tuvalet olsun. Yine de 1.6 motora gırtlak demem ben passat için.
Yeni gelecek olan R-Line.R line mıydı sizinki de
Abi 1.6 tdi passat 199k isterse içinde tuvalet olsun. Yine de 1.6 motora gırtlak demem ben passat için.
Yav 1.6 motor zaten yürütmüyor arabayı, birde opsiyon alıp ağırlaştırıyorsun üstüne verdiğin para da cabası...Valla ben de onu anlamıyorum ya 200 lira ney laaa......