Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar defalarca söylemişimdir farklı konular altında:
yok testler aksadı, yok haberler kötü, o gelmiyor bu gitmiyor diye türlü hayıflanmalar varken hep belirttim ki, canlar sağ olsun, uzun zamandır siteye girmeden direk foruma giriyorum zaten. Oraya dokunmasınlar, orayı bozmasınlar da gerisi benim için bonustur.
Ama bugün artık troll işinin de foruma uygun dille belirtecek olursam "suyu" çıktı. Gelip ileri geri laflar etti, yerimi forumdaki mesajlarımdan bulabileceğini belirttim, sonraki hesabıyla gelip bu mesajı görürse diye belirtiyorum, kendisini her zaman bekliyor olacağım. Başka arkadaşlara da sardı özelden biliyorum. Berkin'e de bilgi geçtim zaten durumla ilgili.
Bugün bu hikmet troll'üyle benim sabrım taştı. Hayatımda bin tane derdim varken kafayı dağıtmak için en büyük hobimle bağdaşan bu forumda takılıyordum. Bu kadar sinirimi oynatacak hiçbir şeyi hayatımda tutmuyorum uzun zamandır. Haliyle buradan da bir süre uzaklaşıyorum.
Bir ihtiyacı olan olursa bana ulaşabilir zaten. Hesabı kapatmıyorum, özel mesaj bildirimlerim maille açık, oradan ulaşırsanız da mailime düşer, görürüm. Arada bakarım, buralarda ortam toparlamış olursa geri gelirim.
Kendinize iyi bakın.

yok testler aksadı, yok haberler kötü, o gelmiyor bu gitmiyor diye türlü hayıflanmalar varken hep belirttim ki, canlar sağ olsun, uzun zamandır siteye girmeden direk foruma giriyorum zaten. Oraya dokunmasınlar, orayı bozmasınlar da gerisi benim için bonustur.
Ama bugün artık troll işinin de foruma uygun dille belirtecek olursam "suyu" çıktı. Gelip ileri geri laflar etti, yerimi forumdaki mesajlarımdan bulabileceğini belirttim, sonraki hesabıyla gelip bu mesajı görürse diye belirtiyorum, kendisini her zaman bekliyor olacağım. Başka arkadaşlara da sardı özelden biliyorum. Berkin'e de bilgi geçtim zaten durumla ilgili.
Bugün bu hikmet troll'üyle benim sabrım taştı. Hayatımda bin tane derdim varken kafayı dağıtmak için en büyük hobimle bağdaşan bu forumda takılıyordum. Bu kadar sinirimi oynatacak hiçbir şeyi hayatımda tutmuyorum uzun zamandır. Haliyle buradan da bir süre uzaklaşıyorum.
Bir ihtiyacı olan olursa bana ulaşabilir zaten. Hesabı kapatmıyorum, özel mesaj bildirimlerim maille açık, oradan ulaşırsanız da mailime düşer, görürüm. Arada bakarım, buralarda ortam toparlamış olursa geri gelirim.
Kendinize iyi bakın.
Ya abi nereye gidiyon dur alla sen bırak bana da yazdı gerek var mı buna

Kendinize iyi bakın.
Hocam daha bir çok nick'ten ve bahsettiğin başlıkta da yazılan cevaplardan kimin ne olduğu belli oluyor. Ben bunların çoğunun o malum troll şahıs tarafından yapıldığını düşünüyorum. Bunlar için can sıkmaya değmez, gitmeye de değmez.

Hocam daha bir çok nick'ten ve bahsettiğin başlıkta da yazılan cevaplardan kimin ne olduğu belli oluyor. Ben bunların çoğunun o malum troll şahıs tarafından yapıldığını düşünüyorum. Bunlar için can sıkmaya değmez, gitmeye de değmez.
hocam adam burayı kendı oyun bahçesi yaptı.hıkmet burada kımle tartısmadı ki ? bız bılmıyormuyduk hıkmet kavurma dıye herkes bagırdı burada. belkıde baska yerden hesaplarıda vardır. cıdden can sıkıyor yanı kendımı ındıana jones fılmınde hıssedıyorum mumya canlanıyor vuruyorum sonra bır tane daha kullerınden doguyor bır adım bıle ılerıye gıtmenın ımkanı yok bır yerden sonrada ınsanın canı sıkılıyor. sonucta kımse burada sılah zoruylada degıl ınsan ne dıyor berker abı gıbı ya ne ugrascam deyıp akıl saglıgı ıcın uzaklasmayı secıyor. bızlerın ufak bole cevresı var zaten forumda buna sız de dahılsınız yaklasık 10 kısı cıvarı .bızlerı belırlı bır whatsapp grubuna alsanızda muhabbetımızı surdururuz lakın ınsan ıstıyorkı bunu forumda yapalım burası senlensın ayakta kalsın. zaten duydugum haberlere gore yakında otopark ıle ılgılı acıklamalar yolda buranında akıbetını az cok tahmın edebılıyorum herkesın ongordugu uzere buranın tıkantıgını goremeyen yoktur dıye dusunuyorum.bızler bu gune kadar forumda kendımızce bırseyler yapmaya calısmıs ıcerıkler paylasıp burayı kendı yerımız edası ıle sahıplenıp bırseylerı degıstırıp burayı gercekten ıyı bır forum halıne getırmek ıcın benı gecın benden daha cok onemseyen sızler sayesınde bana gore burada fark yaratıldı. ama artık berker abıye de hak verıyorum yakında bızımde yapmamız gereken bu olmalı.

aslında gercekten haksız degıl. zaten yakında hakanda gıdecek ıs dolayısı ıle senınde ıs baslayınca uzaklasacan bende kacarım yakında gemıde olcam yavastan toplanmanın zamanı geldı.

ben gidecem de akşamları gelirim yahu, işyerindeki bilgisayar sistemi girmeme izin verirse yine bi şekil girerim onu geç ,

Kendinize iyi bakın.

Abii canını yediğim, gitme, her Allah'ın günü seni bi konuda etiketler sahibinden ilanı açar soru sorar geri çağırırız yanıtsız bırakmayacağını biliyoruz nasılsa :p o yüzden gitme. He söylediklerinde haklı mısın evet ama üj bej klavye oturaklısı için değmez boşver, keyif almaya tadını çıkarmaya bak sıkma canını :)

He şu var bu troller yüzünden her mesaj atan, her sohbete bişiler yazanı troll belliyoruz. Gördüğümüz yeni üyelerin açtıkları konulara cevap yazmadan önce yazım diline vs önceki trollere bakıyoruz ki aynı elemanlar tekrar gelmesin diye şüpheyle bakıyoruz

Abilerim. Trollün yemi cevap vermektir. O cevap alıp umursandıkça amacına ulaşıyor. Çünkü bu tarz elemanlar genelde vasıfsız boş beleş adamlar. Gerçek hayatta 2 kelime konuşamayan ya da herhangi bi şey üretemeyen asalaklar. Burada anonimliğe sığınarak insanları rahatsız edip varolan güzel oluşumu bozmaya çalışıyorlar. Biz onlara cevap vermedikçe aynı gerçek hayatta olduğu gibi silinip gidecekler kendiliklerinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...