Ford Mustang EuroNcap 2 yıldız aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GARAJ TV

Panpa
6,305

Ford Mustang'in EuroNcap testlerine çıkacağını düşünmemiş ve Amerika'daki bir çok standard donanımı Avrupa pazarına sunmadığını söyleniyor.

Ford da buna karşılık gelecek sene makyajlanacak model de yeni donanımlar standart olacak.

Kendi fikrim ise teknolojik donanımlar kadar arabanın boşunun da güvenli olması EuroNcap'te yetişkin koruma 72 çocuk yolcunun 32 puan aldığı bir araba ilk kez görüyorum.

Siz ne düşünüyorsun peki fiat egea nın hakkını sağlam mı yemişiz :)






Kaynak
 
Degerler cok dusuk. Daha once de dusuk notlar aldigini muscle car testlerinde duymustum. Makyajla birlikte acilen toparlanmali. Hatta guvenlik testlerinde belli puanlarin altinda bir not almis araclarin uretimini durduracak, kisitlayacak, duzenleyecek bagimsiz bir kurum da olusturulmali. Yeterli guvenlige sahip olmayan araclar icin ureticinin gozunun yasina bile bakmayacaksin.
 
Maalesef muscle car dediğimiz segmentin böyle bir sorunu var. Hemen hemen hepsi eh işte dedirtirken challenger ve mustang harbi berbatmış dedirtiyor. Bu segmente özel midir nedir anlayamadım.
 
Bu kaslı arabalara hep protein tozu vermişler :)
Öyle gözüküyor. Ama kesinlikle kabul edilemez, bu araçları nasıl üretime gönderiyorlar hayret ediyorum. Üstelik bu araçlar öyle orta şeritten 80-90 kmh ile gitmelik araçlar da değil. Bildiğin hız üzerine kurulu, normal bir aile aracından daha yüksek riskte kaza yapma oranına sahip araçlar. Şunlarla bir kaza yapılsa Allah korusun içinden çıkılamaz. Camaro yine nispeten daha sağlam kalmış gövde olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...