100 Yıl Sonra Uyansanız İlan Sitelerinde İlk Arayacağınız Araç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bedirhan

Reis
Yönetici
Admin
Destekçi
6,326
27
Bu aralar trend olan bu tür sorulardan bir tane de ben sormak istedim sayın Otopark sakinlerine.

Hangi aracı ve nedenini gerçekten merak ediyorum bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Ben sanırım yerli arabayı aratırdım üretildi mi ne oldu nasıl bir şey olmuş diye.

Bu aralar trend olan bu tür sorulardan bir tane de ben sormak istedim sayın Otopark sakinlerine.

Hangi aracı ve nedenini gerçekten merak ediyorum bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Ben sanırım yerli arabayı aratırdım üretildi mi ne oldu nasıl bir şey olmuş diye.
100 yıl sonra uyandığımı ve uyandığımda elimde telefonum olduğunu varsayıyorum. Acaba 100 yıl sonra gsm operatörü veya banka harici biri mesaj atmış mı diye bakıp atmadığını görürsem intihar edeceğim için, sahibinden.com a baktığımı varsayıyorum.
Sanırım önce yakıt türüne göre arama yapardım o günün arabaları neyle çalışıyomuş diye. Sonra kuş serisine bakardım ben de, yerli araba üretildiyse ona bakardım. Sonra supercar ların son modellerine bakardım. Tabi audi merso bmw gibi firmaların son modellerine bakardım :D

Kuş serileri ve yerli araba yazıldığına için, M paket estoril blue 3 serisi kaldı mı diye bakardım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...