HABER Lamborghini Urus üretime geçiyor!

turkischer

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
88
65
1,010
İstanbul
Sonunda Lamborghini Urus ’a kavuşuyoruz. Lamborghini’nin 2012 yılında tanıtımını yaptığı firmanın LM2002 modelinden sonraki ilk SUV modeli olan Urus, Nisan ayında üretime geçiyor.

Lamborghini Urus heyecan yaratıyor

2012 yılında tanıtımının yapılmasından sonra ortalıkta pek görünmeyen ve Lamborghini yetkilileri hariç hiç kimsenin direksiyonuna geçmediği Lamborghini Urus, pek yakında üretime başlıyor. Lamborghini CEO’su Stefano Domenicali’nin bildirdiğine göre, üretim hazırlıkları başladı bile.



Domenicali’nin Digital Trends’e verdiği ropörtajda belirttiğine göre, Nisan ayı içinde ilk Urus kafilesi üretim bandına yerleşecek. Bu da ilk kafilenin müşterilere teslimi için Nisan ayından birkaç ay sonrasını işaret ediyor. The Drive’ın haberine göre, İtalya’nın Bologna kentine bağlı Sant’Agata’da bulunan Lamborghini tesisleri, talepleri karşılamak amacıyla kayda değer bir şekilde genişletildi. Tesisler, genişlemenin etkisiyle senede 3.500 Aventador ve 3.500 de Huracan üretecek. Bu üretim rakamlarının Urus için de benzer olacağı öngörülüyor.

Denklemin bilinmeyenleri fazla

Lamborghini Urus’ta motor seçeneği olarak Audi’nin 4.0 litrelik çift turboşarjlı V8 motorunun yanı sıra plug-in hibrit seçeneğinin olacağı da biliniyor. Hibrit bir Lamborghini fikri şu an herkesi heyecanlandırsa da, bu fikir Urus ile sabit kalacak. Huracan ve Aventador için ufukta henüz bir hibrit sistem görünmüyor. Söylentileri çok ancak bilinenleri az olan Urus, üretim dönemi yaklaştıkça gücünü, performansını ve fiyatını açık edecek.

Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
  • Beğeni
Tepkiler: SerkanErdem

Cussler

Panpa
5 Eki 2016
3,477
8,934
4,970
Marka
Toyota
Tek seferde hem turbo ya geçti hemde SUV :mad:yaptı.. Geçmiş olsun lamborghini'yi de kaybettik.:( Birkaç sene içinde porshe gibi spor arabadan çok suv-aile arabası üretmeye de başlar
 

ulas79

Profesör
8 Eyl 2016
433
724
1,695
45
Aydın /Kuşadası
Lm002 den sonra büyük gelişme

lamborghini_lm002.jpg

267580.jpg
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt ve jedi
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım