HABER Yeni Micra görücüye çıktı çıkacak

Ozgur Gunes

Özgür Güneş
Panpa
7 Eyl 2016
4,158
1
8,076
4,820
28
Ankara
Marka
Peugeot
Yeni gelen tanıtım videosu ile bizlere kısa da olsa, dış görünüşü hakkında bizi heyecanlandıran Micra, Paris Motor Fuarı’na çıkmak için hazırlanıyor. Tasarım olarak baştan aşağı yenilenen modelin sloganı ise “Devrim geliyor”. Markanın vadettiğini görmek için sabırsızlanıyorum.

2015-549956-nissan-sway-concept-at-2015-geneva-motor-show1-300x169.jpg
2015-549965-nissan-sway-concept-at-2015-geneva-motor-show1-300x169.jpg


Bol bol casus fotoğrafı bulunan model, Nissan’ın Sway konsepti ilham almış diyebiliriz. Tanıtım videosunda gözüken ön kısım, V tasarımlı ızgaraya sahip olacak. Ayrıca, tüm tasarımda daha sert hatların kullanıldığı gözlerden kaçmıyor. Videoda ne yazıkki arka tasarım hakkında net bir görsel yok; ama çok fazla renk seçeneği olduğunu görmek sevindirdi.

İç kısım ile ilgili henüz herhangi bir görsele ulaşılamadı ama Sway’de bulunan havadar kabin iyi bir rehber niteliğinde. Alınan bilgilere göre, iç kısımda malzeme kalitesi iyileştirilecek; ama beklentiyi abartmamak gerekir.

Yeni Micra, Renault-Nissan ortaklığından çıkan CMF B platformu üzerinde olacak. Model Hindistan yerine Avrupa’daki Flins fabrikasında üretilecek. Motor kısmına gelirsek, hala sır gibi saklanıyor. Segmentini düşününce, küçük hacimli dizel ve benzinli motorlar ile geleceği kesin diyebiliriz. Ayrıca, CVT veya manuel şanzıman seçenekleri olacak gibi duruyor.

Yeni Micra’nın uluslararası basın lansmanı 29 Eylül, umarım bu süre en kısa sürede geçer.

Kaynak: Nissan

nissan-micra-teaser-2-300x169.jpg



Bu yazıyı ana sayfa portalımızdan okumak için tıklayınız..
 
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım