ahmet.kocak kullanıcısının son içeriği

  1. A

    Karşınızda BMW’nin amiral gemisi Yeni BMW 7 Serisi

    Araba çok güzel ama ön ızgara orantısız gibi geldi bana. Izgara çok büyük.
  2. A

    Yeni fabrika; Hyundai Endonezya hükümeti ile anlaştı

    Tabi ki amaçları ucuz işçidir 😂
  3. A

    Forum sunucusu hatası

    Bende de var aynı sorun. Bu konu haricindeki konulara giremedim.
  4. A

    mobil yarış oyunu projem ve tasarımları

    Hocam elinize sağlık. Ben ilk bakınca Alfa Romeo’ya benzettim. Telifle ilgili bir sorun yaşayabilir misiniz bunu araştırmakta fayda görüyorum.
  5. A

    Avrupa’da Yılın İlk Yarısında En Çok Satılan Otomobiller

    Ekli dosyada elektrikli otomobil satışları var. Tesla Model 3 lider. Volkswagen çok sağlam bir giriş yapmış piyasaya. Fransızlar da iyi. Hyundai grubu orta halli. Benim anlamadığım elektrikliye hızlı giriş yapan Toyota neden listede yok?
  6. A

    Kanaldaki Audi testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

    Ben de size katılıyorum. Audi logolu Dacia’yı herkes gibi basmakalıp ifadelerle övecekse Otopark’ın sokaktaki adamdan farkı kalmaz.
  7. A

    Kanaldaki Audi testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

    Yurtdışında satılan paketle Türkiye’de satılan paketin aynı olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen yurtsışonda satılan çok daha doludur ve hem dınanım hem iç malzama bakımından fark yaratıyordur. Mesela burada arabanın arka bölümünde fark yaratacak bir şey yoktu. Sinan kıyaslama işine motor...
  8. A

    Kanaldaki Audi testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ?

    Bana arabanın arkasına oturunca hayal kırıklığı yaşadı gibi geldi. Sonra da kıyaslamayı oraya kaydırdı.
  9. A

    “Arabaya Sığanlar” İsimli Çalışma 😊

    Selamlar, Gittiğim yer Ayaş Yemişkumu plajı. Girişi hafif taşlık ama taşlar küçük. Rahatsız etmiyor. Deniz sığ. Kendi boyuma ulaşması için neredeyse 200 metre gittim. Plaj halk plajı ama içinde belediyenin tesisi var. Benim şemsiyem ve hasırım olduğu iöin kullanmadım ama Şezlong ve şemsiye...
  10. A

    “Arabaya Sığanlar” İsimli Çalışma 😊

    Kia soul. Bagajı küçük aslında. 370 lt sanırım ama pandizotu kaldırınca iş yapıyor 😊 otel fiyatlarını ben de anlayamadım maalesef. Evi de Mersin Ayaş tarafında tuttuk. Denizi güzel. Eğlence mekanı yok ve yemek yerleri falan biraz dökük ama 2 küçük çocukla gidince deniz daha önemli oluyor 😊
  11. A

    “Arabaya Sığanlar” İsimli Çalışma 😊

    Kia soul. Bagajı küçük aslında. 370 lt sanırım ama pandizotu kaldırınca iş yapıyor 😊
  12. A

    “Arabaya Sığanlar” İsimli Çalışma 😊

    Pandemiden dolayı geçen sene tatile çıkamamıştık. 7.000’e gittiğimiz otel de bu sene 20.000 TL olunca da 10 günlüğüne ev tutalım dedik. Haliyle havlu yemeklik malzeme falan hepsini yanımıza aldık. Bir de 2 ve 7 yaşlarında 2 kız olunca eşya sayısı arttı. Dönüşte de 1 kişi daha geldi bizimle...
  13. A

    Forum Üyelerinin Hobileri

    Ben boş vakitlerimi bilgisayar oyunu ve evde spor yaparak geçiriyorum. 2 küçük çocuğum olduğu için outdoor sporlar bana çok uymuyor. Çocuklar büyüyünce bisiklete sarmayı düşünüyorum ama. Keşke bir müzik aleti çalabilsem ya da diy tarzı bir şeyler de yapabilsem ama el yatkınlığım hiç yok maalesef.
  14. A

    Trafik kazasında kim hatalı?

    Bana da A hatalı gibi geldi. Sebebi ise kendi şeridinden değil karşı şeritten yoka çıkması. B aracı normal şartlarda o şeritten o yöne giden bir araç beklemez.
  15. A

    A segmentinin lideri Picanto!

    Bana nedense çok çirkin geliyor Picanto ama çok satılmış. Demek ki zevkler ve renkler meselesi.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım