anidem kullanıcısının son içeriği

  1. A

    KAPALI Tampon demiri eğriliği sorun yaratır mı

    Araca bakmaya gidiyorum belki dolu göçüklerini macunlayıp boyamışlardır ekspertiz raporuda buna göre en üst mikronu yazmış olabilir. Öyle ise kafamdaki sorular azalmış olur ama komple macun varsa iş değişir. Ayrıca herkese cevapları için ayrı ayrı teşekkür ederim
  2. A

    KAPALI Tampon demiri eğriliği sorun yaratır mı

    Doludan olan kısım kaputtaki boyayla alakalı . Yani mikronun 670 çıkması bana macun var gibi bir durum gösteriyor. Tampon eğriliği ayrı bir not olarak düşülmüş.
  3. A

    KAPALI Tampon demiri eğriliği sorun yaratır mı

    Arkadaşlar almayı düşündüğüm Astra j kasa 1.6cdti 136 HP sport paket bir araç var. Satan kişi aracın herhangi ciddi kazası olmadığını söylüyor . Yaptırdığı Ekspertiz raporunda ön ve arka tampon demirinde eğrilik olduğu yazıyor. Ayrıca bagajda 200mikron civarı yüzeysel lokal boya var. Fakat...
  4. A

    İstanbuldan selamlar

    Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Herkese selamlar. Citroen C4 aracımı yeni sattım. Bir kaç modelden birini alma arefesindeyim. Fikirlerinize ihtiyacım olacak.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım