bedirhanuygunn kullanıcısının son içeriği

  1. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Yaklaşık 2 aylık bir sanayi sürecinin artık sonuna gelmiştik. Araba yollara çıkmak için sabırsızlanıyordu , o da sıkılmıştı artık sanayi sokaklarında gezmekten. Aslında sabırsızlanan araba mıydı biz miydik bilemiyorum. Trafiğe çıkmak için önümüzde küçük bir engel kalmıştı. Serçenin Tüvtürk’le...
  2. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Araba ilk defa hareket ediyor! Bu bölümde arabanın karışık olan elektrik tesisatını elden geçiriyoruz ve arabayı yürütmeye karar veriyoruz. Herkese iyi seyirler!
  3. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Arabalar iddialı , tüketim değerleri daha da iddialı. Sizce bu arabalar bu tüketim değerlerini yakalayabilir mi? Siz de yakıt tüketimi tecrübelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.
  4. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Ford genlerini bir Suv’de görmek... Sunduğu konforun yanında rijit yapısı ve muhteşem sürüş zevkiyle karşınızda Ford Kuga. 2.0 dizel motoru ve titanium donanım paketiyle incelediğimiz Kuga’ nın videosu yayında. Link profilde. Herkese iyi seyirler!
  5. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Serçe günden güne iyileşiyor. Artık sıra iç yalıtım ve döşemelerin yapılmasına geldi. İç mekan nasıl olacak? İkimiz bu işin altından kalkabilecek miyiz? Herkese iyi seyirler, mutlu yıllar.
  6. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Onu ilk gördüğünüzde sizi imola sarısı rengiyle karşılıyor, kalp atışınızı duyar gibiyim. İşte sürücü koltuğundasınız ve marşa basıyoruz. 155 beygirlik motorun kabin içine gelen tatlı homurtusu istemsiz gülümsemenize neden oluyor. Yola çıktığınız andan itibaren tüm dünyayla iletişimi kesip bu...
  7. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Son zamanların en çok satan arabası Renault Megane! 110 beygirlik dizel motorun otomatik şanzımanla kombine edildiği Megane, Touch donanım paketiyle bu hafta konuğumuz oluyor.Bu arabayla ilgili merak edilen her şeyi anlattığımız video Otodolu YouTube kanalında yayında.
  8. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Popüler C SUV Segmentinin Önemli Temsilcisi Volkswagen Tiguan!
  9. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Bol sohbetli gece testimizi izlemenizi tavsiye ederim. Herkese iyi seyirler.
  10. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Ekonomi,konfor, ferahlık, hızlanma...Sizin ihtiyacınız olan hangisi? Dacia Sandero Stepway'in tüm detayları videomuzda.Herkese iyi seyirler!
  11. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Altı Silindire Kulak Verin! Yeni modellere göre ucuz fiyatı ve sunduklarıyla albenili bir seçenek olan E39 520ia bu hafta konuğumuz oldu. Olumlu, olumsuz tüm yönleri ve almayı düşünenler için tavsiyelere yer verdiğimiz videomuz yayında.
  12. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Günümüzde dünyanın en çok satan otomobili ünvanına sahip olan Toyota Corolla'yı dizel otomatik kombinasyonuyla inceledik.İyi seyirler!
  13. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Hem ekonomik, hem donanımlı! Eco Executive paketiyle incelediğimiz Honda Civic tüm detaylarıyla yeni videomuzda.
  14. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Pek eğlenceli olmasa da araç olarak kullanmak için iyi bir seçenek Vw Jetta. Videosu yayında!
  15. bedirhanuygunn

    OTODOLU Youtube Kanalımız

    Bu haftaki video konuğumuz, son zamanların çokça tercih edilen,ekonomik otomobillerinden Volkswagen Polo. Ne kadar az yakabilir diyorsanız cevabı videomuzda. İyi seyirler!
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım