boris-M5
Beğeni puanı
1,219

Katılım
Son görülme
Görüntülenen konu 2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active 3 Kapı

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

  • Yahu bu 20 binle 40 bin tl arası olan araçların hepsinin km si neden 200 binlerde,hani o kadar biniyosunuz bari bakım falan yapın farlarınız sapsarı!!
    boris-M5
    boris-M5
    Bak kardeş bu yorumlarını sen yazdıktan yarım saat sonra gördüm,ve bu kadar basit bir cümleyi nasıl makattan anladığını görüp sinirlendim.Bir şeyler yazıyodum ki belki günün kötü geçmiştir diye abuk subuk yazmışsındır,bende sonra bakayim sinirli cevap vermeyeyim diye şimdi yazıyorum.
    boris-M5
    boris-M5
    Benim orda bahsettiğim 200k da ki araç bahsettiğim opel 1.7.Orda farklı bir konu açmışım senin bindiğin aracın km sini düşürdüğünü kast etmedim.Hem sen kimsin ki öyle bişey kast edeyim.2010 da 200k da olan araç ve bireysele düşen araç 2019 da neden 185k da (bu ayrı konu).Senlik bir şey yok yani sen tertemizsin...
    boris-M5
    boris-M5
    He bir de yorumun 2.kısmını da iyi oku,orda da senin şirketlerden çıkan araçlar için türettiğin teoriyi çürüttüm,biraz da ondan bahset.Kafan dağılsın diye,canın sıkılıyo diye de millete yorum yazma.Ben bir şeyi okurken ve yazarken de 2 kere düşünürüm.Hadi eyvallah.
    Bu e5 de sol şeritte kedi-köpek ceseti kaynayan yolu görüp hüzünlenmeyen varmı ya
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım