BSR34 kullanıcısının son içeriği

  1. BSR34

    Bedelli Askerliğe gidecek var mı ?

    https://otopark.com/forum/threads/forum-kuralları.48/ 5) Konuyu saptırmak / dalga geçmek / trollemek maddesini okumadınız galiba.Yukarıda bana yazdığın mesaj şu şekilde; " Zaten askerlik şubesine gittiğinde sıramatikten önce mod seçiyorsun. Asteğmen modu (4bin tl tl maaş), Albay modu...
  2. BSR34

    Bedelli Askerliğe gidecek var mı ?

    4 yıllık fakülte mezunu olmak yedek subay olmak istenildiğine dair talepte bulunmak ve kurada seçilmek yeterli.Eskiden sınavla alınıyordu fakat sonradan kaldırıldı, 4 yıllık fakülteye ve not ortalamasına bakılıyor.Eğer şartlar sağlanılıyorsa askerlik şubesine gidildiğinde zaten bir form...
  3. BSR34

    Dizel mi Benzinli mi

    ortalama hızınız kaç km acaba ? Ben 25km ortalama hız ile 10.5lt aşşağısını göremedim 2010 manuel cruze ile.LPG tankı 47lt ancak hep 50 liralık gaz alırım zamlardan önce 50 lira gaz ile 300km giden araba şimdi 175km anca gidiyor.
  4. BSR34

    Bedelli Askerliğe gidecek var mı ?

    Yerinizde olsam 15 bin verip üstüne 2 ay askerlik yapmaktansa uzun dönem asteğmen olur aylık 4 bin maaşı cebe koyar askerlik bitince de güzel bir araba alırdım.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım