cem kullanıcısının son içeriği

  1. cem

    Yazılımı nerede yaptırmalı?

    sizin amacınız "uygunsuz" sözcüğünü illa kullanmak ise böyle bir cevap yazmanıza gerek yok. "Kaşıkla patates soymak uygunsuzdur" yazmanızda kafi.. Yoksa bu cevabınızda başka bir amaç göremedim, bu forumda 80 model karburatorlu full mekanik arac ile yazılımı aynı cümlede kuracak insan yoktur :)
  2. cem

    Yazılımı nerede yaptırmalı?

    Benim görüşüme göre evet yanlış olur. Sadece bu araç yazılımdan turbo kadar verimli beygir çıkaramaz diyebiliriz.. Uygunluk sözcüğünün anlamı, "beklenenden az verim alınması" değil çünkü.
  3. cem

    Yazılımı nerede yaptırmalı?

    Ben yaptırdığınız yere birşey demedim zaten. Genelde yazılıma uygun araç diye bir şey yoktur. Motora uygun yazılım vardır.. *Ek olarak yazılıma iyi cevap veren motor vardır bir de daha az beygir alınan motorlar vardır. Uygunluğu böyle tanımlayabiliriz belki.
  4. cem

    Yazılımı nerede yaptırmalı?

    Sorun motorlarda değil. Konu bu kdr net aslında. Sorun yazılım yaptırılan yerlerde. 10 yıldır her aracımı yazılımlı kullanırım. Her aracımla en az 70-100 bin km binerim(en az bındıgım polo 1.4 tsi 37 bın km kullandım, tık demedi) yazılımı ali,veri,hgf,sjk,tırıvırıfast gıbı deneme yanılma ıle...
  5. cem

    KAPALI Astra vs Megane

    j kasa astra oldukça hafifledi(yaklaşşık 200kg) ki yol tutuş konusundada watts bağlantısı vs zaten daha ıyı megane a göre. Otopark ın hem megane hem astra testlerını ızlersenız fikir edinebilirsiniz..
  6. cem

    HABER 2018 Dacia Duster Frankfurt öncesi tanıtıldı

    Arkası direkt jeep renegade çakması..
  7. cem

    Astra K 1.6 CDTI AT 6 ilk izlenim

    evet var.
  8. cem

    Astra K 1.6 CDTI AT 6 ilk izlenim

    Otopark ın testini izlerseniz ekstra soyleyecek pek bir şey yok. Hatta ben rolantide motoru sessiz buldum diyebilirim. Arac biraz gergin bir araba suspansıyonlar sert, yumuşak değil tabi bununla birlikte yol tutuşu net şekilde başarılı( eski aracım vogtland lı, pilot sport 4 lü polo gt idi..)
  9. cem

    Astra K 1.6 CDTI AT 6 ilk izlenim

    Selamlar, Bende 2 ay oldu alalı. Göstergeler için Opel Odak ' a gidip trim ustası Metin bey var. Ona giderseniz hallediyor. Bende çıldırmak uzereydım ikinci gidişte çözdük çok sükür.
  10. cem

    Altın Elbiseli Adam gibi Adam.. Nur içinde yat, hiç unutmayacağız söz!

    Altın Elbiseli Adam gibi Adam.. Nur içinde yat, hiç unutmayacağız söz!
  11. cem

    Barkın Bayoğlu...

    Şu an bizi bir yerlerden görüyorsa, "Üzülmeyin lan, motora binerken öldüm olum manyak mısınız.. " derdi. Başımız sağolsun..
  12. cem

    HABER Otoyollarda hız koridoru dönemi başlıyor!

    Kesinlikle.. motor hacmine göre vergilendirme, ötv, kdv nin ötv si, emlak konut vergisini araçlara giydirme. Filmin adı belli : Halka giydirme..
  13. cem

    HABER Otoyollarda hız koridoru dönemi başlıyor!

    Keşke 60-70-80 km hızla sol şeritte inatla seyreden otobüs kamyon ve bu hızla ısrarla yol vermeyen tomobil sürücülerinede aynı çalışma aşkıyla yaptırımlar hazırlansa.. Bunların isteidği belli. Plakaları söküp yola devam.. Böyle adaletsiz ülkede kendi adaletini kendi yaratmalı herkes. Kendileri...
  14. cem

    HABER Kia Stinger'in güçlü egzoz sesi büyülüyor

    Marka prestijini yükseltmeleri gerekiyor malesef, adamlarda bunun farkında zaten aracın arkasına markadan ziyade model ismini yazmışlar. Araç güzel belki şu aracı başka marka yapsa çok daha ses getirirdi ama Kia ' nın marka algısını, prestijini yukarılara taşıması lazım. Zira bu araç bir...
  15. cem

    HABER Volkswagen Polo kamuflajsız yakalandı

    Bunu asla kimse doğruda olsa kabul etmez kardeşim. Anti vw herkes. F20 ilk çıktığında güncel kasa poloyu mıh diye kopyalamıştı ark stoplara bakın zaten..
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım