Cenk
Beğeni puanı
45,654

Katılım

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

  • 50 kmh hizla giderken kemer takmadan yapilan bir kazanin kuvveti 3.kattan dusmeye denktir. Sehir ici ne olacak demeyin, kemer takin.
    At
    At
    Abi ben çok tartıştım ya artık pes ettim ne halleri varsa görsünler hepsi çok bilmiş. Takmıyorsan takma takana karışma. Ha ben kendi kullandığım arabada yanındakine zorla taktırrım o ayrı konu
    Cenk
    Cenk
    Aynen ben de taktiririm. Kaza falan yapsak yanimdakine bir sey olsa benim de basim belaya girecek. Kendi sorumsuzlugu yuzunden basimi belaya sokamam.
    Kim?
    Kim?
    Karşıdan hamilton gibi gelen adama kafa atamazsan bişey olmaz :p
    Adama Kuran'da yazıyor meali var diyorsun. Ama kime diyorsun ? Okuduğunu doğru yorumlayacak eğitimi yok. Gerçek mümin eğitimli olmalı.
    yaso
    yaso
    57 müslüman ülkede toplam 600 tane üniversite varken sadece amerikada 6000 üniversite var hindistan 8500
    EmreKRC
    EmreKRC
    Abi üniversite bitirmiş eğitim alan insanlar da gördük ki okuduğunu anlamayan, yada okumak yerine başkalarının ağzına bakarak hareket eden. Bizim bu insanımızdaki asıl sorun kendini geliştirmemek. Ne okumamış(eğitim öğretim) insan da gördüm ki ben okuduğum halde, hadi kendimi geçtim okuldaki öğretmeni bile bilgisiyle alt üst eden insanlar var. hele ki okumuş cahil denilen mahluk var ki Allah karşımıza çıkarmasın.
    Cenk
    Cenk
    Kesinlikle beyler. Zaten o yüzden diyorum ki eğitim olmalı. Bir insan her şeyden evvel eğitimli olmalı. Öğretim çok dar bir kapsamdır. Eğitimli insan doğru öğretimden geçer, doğru şeyler öğrenir. Dolayısıyla okuduklarını doğru yerden değerlendirmeye sahip olabilir. Bu iş sadece okul okumakla değil, kişisel eğitim ile mümkün olacak. Adam okuduğunu ya anlamıyor ya da başka şekillere sokuyor.
    Hani Eyy Hollanda diye cigiriyordunuz, niye tamamen sattiniz Petrol Ofisi'ni Hollandalilara ?? Satilabilecek baska kurum kaldi mi ?
    Hayvanat bahçelerine gitmeyin, çocuğunuzu, yeğeninizi götürmeyin. Oradaki hayvanların kafeslerde daha fazla yaşamalarına katkıda bulunmayın.
    Bilimum bakliyat, soğan, marul, ceviz v.s artık tamamen ithal. Azminizin karşılığını alıyorsunuz, bitirdiğiniz çiftçileri.Hayırlı yönetimler
    Cenk
    Cenk
    Bizde ürünlerin çiftçi tarafından topraktan alınması ile manav tezgahına kadar gelmesi arasındaki süreçte öyle çok aracı var ki bunların hepsi üründen para kazabilmek için komisyon koyuyor. Devletin denetimi kasıtlı şekilde zayıf. Çünkü o aracılardan çok güzel rüşvet yiyorlar.
    Iskender™
    Iskender™
    sözde millet için gelen hükümet açsın kooperatif dağıtsın halka. işleri güçleri rant sağlayıp zenginleşmek
    Cenk
    Cenk
    Aynen öyle. O meyve-sebze hallerine gidip bir baksın insanlar, manav tezgahına gelene kadar kaç kere zam yiyor topraktan alınan mahsul. Çiftçi, ürettiğim ve sattığım ürünler mazot paramı bile karşılamıyor diyor var mı bunun ötesi ? Halimiz hal değil.
    İstanbul'da esir yaşamaktansa Karadeniz'de batmayı tercih ederim.. 19 Mayıs 1919 Mustafa Kemal ATATÜRK.
    bt
    bt
    Bugün Atatürk'ün yarısı edecek bir önder bulsak 40 yıl baş tacı etmemiz gerekir.
    Cenk
    Cenk
    Bugün ben de aynısını düşünüyordum. O aslında diyor ki muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızda var. Ama ben yine de şu ülkenin düştüğü halden bizi kurtaracak bir lider gelir mi diye hala düşünüyorum. Gelse ne olur ? Taşlarlar çok net. Düzeni kuran kurmuş, nemasını alıyorlar. Düşmanlık ederler.
    Bunca cahil, nankör ve gerizekalıyı hala görürken, yıkılmış Osmanlı'nın küllerinden bir Cumhuriyet kuran adamı takdir etmemek mümkün mü ??
    Cenk
    Cenk
    Abi şuan bile bu Cumhuriyette yaşayıp cahillik ve nankörlük edenleri gördükçe, bu sistemi hiç bilmeyen ve köklerine daha sıkı bağlı bağnaz insanlara rağmen cumhuriyeti kurabilmiş olması insanı hayretler içinde bırakıyor.
    Iskender™
    Iskender™
    Teknolojinin kötü yanları bunlar istediğiniz kişiyi manipüle edebiliyorsunuz. Belki de Atatürk zamanında bu kadar cahil yoktu. :)
    Cenk
    Cenk
    Manipülasyonun teknolojiyle beraber çok daha fazla olduğu su götürmez zaten hocam. Ama o zamanları da düşündüğümde cahil insanlara hak, demokrasi, özgürlük, adalet, inkilap, eğitim v.b şeyleri öğretmeye çalışıyorsun. Bir yandan da askeri strateji uygulayıp düşmanı yenmeye gayret ediyorsun. Bunları yaparken yanında bir avuç insan ya var ya yok. Bu adamın hakkını ödeyemeyiz, zoruma gidiyor insanların nankörlüğü.
    17 Mayıs 2000 Uefa Kupası zaferi.. Türk futbol tarihinin en büyük başarılarından biri. Daha nicelerini yaşamak dileğiyle.
    Cenk
    Cenk
    Benimki temenni tabi ama bu saatten sonra bu tarz başarıların geleceğine pek inanmıyorum. 3 büyük diyoruz, her sene şampiyonlar ligi diyoruz, bütçeler diyoruz, yıldız topçular diyoruz ama bir sevilla kadar olamıyoruz. 50 yılda toplasan 10 topçu ancak yetişmiştir yurt dışına gönderip harbi başarılı olan. Hazır topçularla bu başarılar olsaydı chelsea, man city, psg her yıl final oynardı. Altyapı lazım bize.
    Ugur
    Ugur
    Eski ruh olduğunu düşünmüyorum abi ben. Altyapı her şey bir yana eskiden Galatasaray maçı izlediğimde keyif alırdım çünkü hevesli istekli oynarlardı yerimizde duramazdık heyecandan. Hele ki Galatasaray-Fenerbahçe maçında of of of. Galatasaraylı olarak söylüyorum ki bunu Alexi izlemek ayrıcalıktı bence. Diğer tarafran Hagi gibi bir oyuncu da izlemek büyük keyifti ama şimdi bakıyorum Gs-Fb maçı bile ruhsuz olmuş
    Cenk
    Cenk
    Futbola da siyaseti ve nefreti bulaştırdı malum şahıslar. Herkes birbiriyle kavga ediyor ve kimsenin huzuru kalmadı. Böyle bir ortamda zaten başarı gelmesi beklenemez. Başakşehir'i musallat ettiler bu ligin başına, yönetici diye de ne kadar akp'li godaman var hepsini doldurmuşlar, hakemleri de satın alıp at koşturuyorlar.
    Otomobil fiyatlari artmaya devam ettikce yetkililer bakimdan para kazanma olayina devam edecek. 45 bin bakimda da 1.070 lira kacti..
    Sprinter'a sabit aks + makasli suspansiyon koymak nedir ?Kamyon mu lan bu yuk mu tasiyorsun, insan tasiyorsun bununla. Icim disima cikti !
    Cenk
    Cenk
    Vallahi bilemiyorum ki yeni alinmis 20 23 koltuklu ici falan yapili piril piril bir sprinter'di. On taraf gecerken mis gibi ama arka taraf gecerken birak rahatsiz etmeyi canini acitiyor. Oyle bir vuruyor ki koltuk belini poponu acitiyor. Hic yakistiramadim. Insaallah dedigin gibidir.
    bt
    bt
    Hocam onları Avrupa'da kamyon gibi döve döve kullanıyorlar zaten :)
    • Beğeni
    Tepkiler: Cenk
    Cenk
    Cenk
    Vallahi bizim yollarda 150 km kadar bir yol yapinca dovulen ben oldum. Kus serileri dahil beni bu kadar rahatsiz eden baska bir arac olmamisti. Iskence :)
    • Beğeni
    Tepkiler: bt
    Taksiciye passat lüks değil de vatandaşa mı lüks ? Ben aldığım passat'tan para mı kazanıyorum da bana fiyatı bindiriyorlar ?
    Cenk
    Cenk
    Egea, accent blue, c elysee, 301 neye yetmiyor. Klimasi, abs, esp, hava yastigi ne gerekiyorsa var. Daha luksunu isteyen ise ona gore luksune uygun vergi odesin. Egea'yi da bmw 3'u de ayni indirim oraninda aliyorlar ayiptir. Bir siniri ya da katlanan orani olmali.
    At
    At
    Ülkede fakirden alınıp zengine verilen bir sistem var inşallah bir gün her şey düzelecek.
    Cenk
    Cenk
    Ben taksicilerin premium araclara bile binmesini isterim neticede bize hizmet var. Burada devlete serzeniste bulunuyorum. Taksi plakasi almak zengin isi. Vatandas neden fazla vergi odeyip ayni araca sahip oluyor ? Accent'in yetmeyip passat'in yetecegi bir is yapilmiyor neticede. Herkese adil olunsun.
    Farlarının yüksek konumlandırılması yüzünden göz alan Ducato, Transit gibi yeni nesil ticarilere üretim ve trafiğe çıkış izni verenin...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım