CihanMertSener kullanıcısının son içeriği

  1. CihanMertSener

    Otopark.com / İstanbul

    Herkese iyi bayramlar. 2 ağustos pazar öğlen 4 den sonra istanbul içi araba ile gezme ayarlasak kimler katılabilir. Hazır yollar ilimiz boşken değerlendirmek lazım :)
  2. CihanMertSener

    Assetto Corsa oynayanlar

    5 üzerinden puanlama ve yorumla araba tercihlerine yardımcı olacağını düşünüyorum. Online serverlara konmayan arabalar da var practice açıp yorumladım araçları.
  3. CihanMertSener

    Assetto Corsa oynayanlar

    Turbo S kötü 1 puan Cayman gt4 efsane 4 puan Carrera S 3 puan Z4 küçük pistlerde iyi fren zayıf RX7 tuned ses ve drift 2 puan Exige keyifli vites yavaş Exige 240r 3 puan Lotus evora s stage 2 mükemmel 5 puan Celica ok gibi tutuyor Mclaren mp4 1 puan Gulia QV ruhsuz 2 puan E92 m3 step 1 sesi...
  4. CihanMertSener

    Otopark.com / İstanbul

    Parasını verdikten ve eğitim aldıktan sonra tabiki :)
  5. CihanMertSener

    Otopark.com / İstanbul

    Evet açıldığı günden beri 6.5 ve 9 larla turluyorduk. Artık Özyeğin Üni olarak prokarta katılcaz ve 21 hp antremanlara başladık.
  6. CihanMertSener

    HABER Karting Sezonu Tuzla’da Açılıyor

    Benim bildiğim Pendik- Aydınlı minibüsleri dışında ulaşım yok. Pist gayet keyifli izlemesi güzel. Bol bol hairpinleri var :)
  7. CihanMertSener

    Assetto Corsa oynayanlar

    Ben pagani zonda R ile 6.24 falan yapmıştım sanırım. Öncelikle inanman ve odaklanman lazım. :) Kerblere çok çıkmamak gerek arabayı çok fırlatıyo. Gazı bazı virajlarda geç açmak. Fren mesafelerini son nefesine kadar taşımak ki bu da antreman yapa yapa oluyor.
  8. CihanMertSener

    Otomobil Videoları

  9. CihanMertSener

    Assetto Corsa oynayanlar

    https://www.racedepartment.com/downloads/assetto-corsa-wet-mod-by-a-fracasso.22468/ İnanılmaz keyifli olmuş. Islattım :) e60 m5 , supra drift , 458 , m4 ile tadından yenmiyor.
  10. CihanMertSener

    Sen! Piste Hazır Mısın? | İstanbul.

    Selam. Uyarsa bende okuldan 10 kişi ile gelebilirim (max) . Bonus e36 ile gelcem :)
  11. CihanMertSener

    Otomobil Videoları

    Tiff i özlemişiz :) kanal efsane olcak gibi.
  12. CihanMertSener

    Assetto Corsa oynayanlar

    @OzgurGuler Klavye ile gerçekten çok zor ve bi yere kadar oynanabiliyor. Bende kol var boşta duran logitech f710 almak isterseniz satabilirim :) Düşük beygirli ve geniş pistler başlangıç için idealdir. traction yarı da olsa açık kalsın zamanla kaparsınız. stability olsun 30 40 arası...
  13. CihanMertSener

    ARAMIZDA TOSFED YILDIZINI ARIYOR'A KATILAN VAR MI ?

    yok tabiki de . öyle bir şans kimseye verilmiyor. 2 tur slalomun en iyisi alınıyor. 1 tur ısınması var öncesinde. 3 tur atmış oluyorsun 500 lira cash. ama para kısmını kafaya takmamak lazım. tecrübe ve finale kalma ihtimaline odaklanmak lazım.parası çok parası az kısmını girilirse işin içinden...
  14. CihanMertSener

    ARAMIZDA TOSFED YILDIZINI ARIYOR'A KATILAN VAR MI ?

    Egea kiralama fikrimiz var evet. Ama ordaki araba tamamen farklı setup. hiç yoktan iyidir mantığıyla egea sürmek yararlı olacaktır.
  15. CihanMertSener

    ARAMIZDA TOSFED YILDIZINI ARIYOR'A KATILAN VAR MI ?

    İnternette ufak bir araştırma ile soruların cevabı bulunabiliyor zaten. Gerçekten hevesli ve isteyen birinin araştırması daha doğru olur. Ben burdan 1 sayfa bilgi yazsam boş. Araştırmadan sonra sorular olursa ufak detayları yanıtlarım elbet
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım