E.ackgz kullanıcısının son içeriği

  1. E

    KAPALI 40.000 TL’ye Kadar Araç Tavsiyesi

    Bulabilirseniz ek kasa civic bulamazsanız temiz eg civic tavsiyemdir. Eski japon kolay kolay üzmez. (Tabi feleğin çemberinden geçmemişse)
  2. E

    KAPALI 80.000-90.000 TL Otomatik Öncelikli Araba

    Uzun yolda kullanacaksanız km önemli sizin için. 5k tramere dikkat edin ve boyalı parçalar ağır macunlu değil ise motor mekanik de güzelse km düşük olan derim ben. Ama cruze şart mı? Piyasası çok hızlı değil ve yeni nesli olmayan bir araç. Piyasada daha yaygın olan araçları tercih etmenizi öneririm
  3. E

    AdBlue için markanın önemi var mı?

    Herkese merhaba ; Aracım adblue uyarısı verdi adblue alacağım ancak internette akaryakıt firmalarının ürünleri ve farklı markalı ürünler var. Akaryakıt firmalarının ürünleri daha yüksek fiyatlı. Acaba aralarında bir fark olur mu ? Yoksa sadece markadan kaynaklı bir fiyat farkı mı vardır? Sıvı...
  4. E

    KAPALI Peugeot 301 Şehir İçi 6-7 Lt Yakıyor. Fazla mı Yakıyor ?

    Kullanım agresif değil normal , lastikleri sıfır daha bin km yapmadım , yol şartları da klasik istanbul sıkışık trafik düz yol da var rampa da var. Zengin karışım yaktığını düşünüyorum ancak hava filtresi vs yeni değişti o yüzden sebebini tam olarak bulamadım. (Pompa verisi ile karşılaştırmadım)
  5. E

    KAPALI Peugeot 301 Şehir İçi 6-7 Lt Yakıyor. Fazla mı Yakıyor ?

    Herkese merhaba , 2018 model peugeot 301 1.6Bluehdi 100 hp aracım var yeni aldım. Ancak istanbul şehir içinde 6.5 lt yakıyor. Bu yakıt bana fazla geliyor sizin yorumunuz nedir ? Fazla mı fazla ise sebebi ne olabilir ? (Araç 36 bin km de 30 bin de bakım yapıldı)
  6. E

    2. El Otomobil Piyasası Nereye Gidiyor?

    Ötv düşmediği sürece , durumda pek bir değişiklik olmaz. Ötv nin kalıcı bir şekilde düşürülmesi gerek.
  7. E

    KAPALI 2011 Model Peugeot 508

    Herkese merhaba , Peugeot 508 2011 1.6 e-Hdi auto6r 140 binde. Almayı planlıyorum , kullanan deneyimleyen veya yorumu olan paylaşırsa sevinirim. Herkese iyi forumlar iyi bayramlar.
  8. E

    KAPALI 4 Markadan Hangisi?

    Listeye göre önce golf sonra astra derim. O paralara vtec 2 bulacağınızı sanmıyorum. Bulsanız bile muhtemelen sizi üzecektir.
  9. E

    KAPALI ÖTV Muafiyetli Araç Önerisi

    508 veya superb derim şahsen. Superb kasa olarak bayağıdır aynı kasa , 508 çok hoş farklı bir tasarım alışılmışın dışında . 5 yıl sonra superb daha avantajlı olacaktır muhtemelen.
  10. E

    KAPALI Peugeot 307 1.6 Hakkında beni aydınlatır mısınız?

    Şahsen kullandım uzun süre. 307 1.6 Technoplus vardı bizde. Aldığımız zamanlar çevrede çoğu insan sıkıntılıdır vs vs dedi ama pek öyle olmadı. Yaklaşık 5 6 yıl kullandık. Bakımları haricinde pek bir masrafı olmadı bize. Ancak elektrik sıkıntısı yaşayanlar da yok değil. Otomatik şanzıman asla...
  11. E

    KAPALI 20 Bin ₺ İkinici Otomobil Tavsiyesi

    Bulunabilirse Civic 1.5 ex (93 94 civarı) bakılabilir bu fiyatlara vardı sanırım.
  12. E

    KAPALI Aklıma takılan 3 Marka ve 3 Model Tavsiye

    Corolla şahsen tercihim olurdu. Golf de alınmaz değil ama dsg varsa düşündürür.
  13. E

    Mühendislik hocalarının otomobil tercihi

    Bizim hoca da Toyota biniyor.
  14. E

    KAPALI Renault Latitude Hakkında Fikri Olan ?

    Öncelikle herkese merhaba. Sizlere güzel özellikleri olan fakat fazla tutulmamış bir otomobili sormak istiyorum. Latitude hakkında fikriniz varsa , kullanmışsanız veya çevrenizde kullanan var ise deneyimlerinizi , fikirkerinizi öğrenmek isterim. Şimdiden teşekkürler.
  15. E

    KAPALI Eski astra yeni 301?

    Bu piyasa şartlarında 301 gayet mantıklı. En azından yeni bir araç binersiniz , ama çok birşey de beklememek lazım (konfor kalite gibi).
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım