Emre Aktas kullanıcısının son içeriği

  1. E

    Arabanızın Fotoğrafları

    Yaz lastiği ile Kartepe turu.:) Bir tehlike yaşamadık ama buzlanma çok idi, eğer yaz lastiğiyle böyle yerlere gidecekseniz mutlaka zincir alın.
  2. E

    Jant lastik seçimi ve araca olacak etkisi?

    Yakıt tüketimi en az 1 litre artar, konfor azalır. 17 yapmanı öneririm. Boyut arttıkça fiyatta artar malum geçen sene 4 lastik aldığımız fiyata bu sene 1 lastik anca alabiliyoruz.
  3. E

    Kaza yaptım / Honda Tuning Dükkanı Önerisi

    Merhabalar herkese iyi günler. Bugün talihsiz bir şekilde viraj dönerken aracım kaydı. Yerde su birikintisi ve don vardı. Aracım kaydı ve zar zor çöp tenekesine vurarak durabildim. Şükür sadece tamponum kırıldı başka bir şey yok. Aracımda type-r tampon vardı. Kendi yaptırdığım yere sordum ancak...
  4. E

    254 40 19 Lastik Önerisi /İnsignia Sport Lastik Önerisi

    Michelin Primacy 4 kullandım. Çok memnundum, ıslak zemin performansı da çok iyi, ses, yol tutuş harika. Pilot Sport 4 istiyordum ama Primacy 4 denk geldi Pilot Sport biraz daha spora kaçıyor yol tutuş daha iyi olabilir ama Primacy 4 den daha fazla ses ve konforsuz olur tahminimce.
  5. E

    2018 Civic Hb FK7 Sport Plus 1.5t 182 hp Balata seçimi

    Link atabilir misin aldıklarını bende onları tercih edebilirim belki.
  6. E

    2018 Civic Hb FK7 Sport Plus 1.5t 182 hp Balata seçimi

    Bende de aynı araç var daha hiç balata değişimi olmadı ama orjinal balatalarından çok memnunum. Araba zınk diye duruyor ani fren vs çok iyi. https://www.civictr.com/threads/honda-civic-fk7-hb-fren-balata-oenerisi.10499/page-2 Bu forumda işini görecek bir şeyler bulursun belki.
  7. E

    Arabanızın Fotoğrafları

    H
  8. E

    2017 İnsignia Led Far Taktırmak / İnsignia Far Değişimi

    İnternette araştır Tuning yerleri ve modifiye yapan yerler yapıyor Opel ile uğraşan bulman lazım ama
  9. E

    AÇIK A5 1.4 TFSI Dynamic vs A5 B8 2.0 TDI quattro

    A6 3.0 ın masrafını göze alıyorsan iyidir. Ama son sahibi olabilirsin. :) A5 tercih ederdim sanırım.
  10. E

    İlk Pist Deneyimi-İstanbul Park

    Merhabalar, intercity yönetimindeki istanbul parkın her sene 3 4 kere gerçekleştirdiği pist günlerine katıldım. Öncelikle her şey harikaydı, bence herkesin yaşaması gereken bir tecrübe, ortam çok iyi, herkes çok samimi. Porschesinden, BMWsine, Renault, Toyota her marka araç mevcut hemen hemen...
  11. E

    Emeklilik Kombinim: 20’ Puma - 15’ Passat Variant

    Hayırlı olsun. Aracı alma serüveninizde de öneride bulunmuştum. Passat variant gerçekten muhteşem bir araba. B7 sine sahiptim. Sizin aracınız gibi 1.4 tsi olup 150 beygir act motor olan fazla yok. Özellikle 360 kamera, çift navigasyon, acc büyük artılar her gelen araçta bu özellikler yapılmıyor...
  12. E

    AÇIK İki BMW 1 Serisinden Hangisi ?

    Eğer çok km yapmıyorsam yıl yüksek olanı tercih ederdim. Ama sunroofsuz BMW balkonsuz eve benzer derler bence farklı tercihleride değerlendirin.
  13. E

    E34 5.20i Business 3.0 Stroker

    Hayırlı olsun aracını ilanda görmüştüm sakıncası yoksa kaça satıldığını söyleyebilir misin?
  14. E

    F30 3.20i LCI 40th Year

    Şuan kullandığım araç Honda Civic 1.5 turbo. B7 Passattan geçiş yaptım tekrardan b8 passat almak istiyorum ama hem piyasada temiz passat yok galericilerin elindekiler 450 den aşağı değil bende mantıklı bir düşünce yaparak o fiyata Passat alacağıma daha lüks segment BMW alırım diye düşünüyorum. D...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım