ergnhkn kullanıcısının son içeriği

  1. E

    HABER Yeni Ford Fiesta Almanya'da tanıtıldı!

    ön farlar focus 3 makyajsız kasayı andırıyor fena değil ekranı gömseler iyi olurmuş. eski göstergelerin sportifliği gitmiş 2012 focus mk3 kullanıcısı olarak begenmedim. onun dışında mutlaka iyileştirmeler vardır. yalıtım arka diz mesafesi gibi. motorlara diyecek yok güzel göreceğiz bakalım.
  2. E

    LG G4 KULLANAN VAR MI ?

    valla dediğim gibi 6 ay oldu sorunsuz kullanıyorum. uygulama oyunlar normal bir kullanıcıyım yani. fotoğraf kalitesi cok iyi geliştirilmiş özellikler var baya fotoğraftan anlayanlar için.normal modu da var temel basit cekimler için.kullanıyoz bakalım bi sıkıntı yok
  3. E

    LG G4 KULLANAN VAR MI ?

    var 6 ay oldu alalı
  4. E

    HABER VW Amarok tamamen yenilendi

    aynen böyle bilmeden amatörce haber vermemeliler.
  5. E

    HABER 2017 Hyundai i30 Paris'te tanıtıldı

    Aks mesafesi baya artmis gibi bagaj ve arka yasam genislemis olmali baya. tasarim tartisilir mudahilleri gibi ayni fiyata donanim yagdirirladsa baya baya satis yapar.
  6. E

    Yeni Travego

    değişen mutlaka iyileşen yerleri vardır ama aynı radikal bi değişiklik yok. yurtdısında volvonun otobüsleri var cok şıklar türkiyede benim otobüs tercihim setra baska tanımam.
  7. E

    Şu anda alınabilecek telefon 1600 tl ye kadar ?

    doğrudur kamera 4k ama ekran cözünürlüğü fazla 1440x2560 s6 dan büyük ekranı.s6 5.1 g4:5,5 in. kamera iso 2.7 yani karanlıkta cekim yapabilen nadir telefonlardan bi değerlendir derim.bn cok uyguma acarım ona rağmen günde 1 sarj ederim yani her akıllı tel gibi. valla 3 ay oldu sıkıntı yok şükür.
  8. E

    Şu anda alınabilecek telefon 1600 tl ye kadar ?

    LG G4 kullanıyorum gayet memnnum kamerası harika cözünürlük 4k 4.5g var hatta iyi araştırırsanız 200-250 tl cebinize kalır. bn 3 ay önce 1400 e aldım tavsiye ederim. kötü bi özelliği oyun vs cok açıyorsanız ısınma yapar söylim. onun harici fiyatının katbkat üstünde.
  9. E

    HABER 2017 Honda Civic Hatchback'in Avrupa versiyonu tanıtıldı

    ilk etapta o motorlar gelmeyecek 1.6 atmosferik düplü ve 1.6 dizel daha sonra oda. hayal kırıklığı...
  10. E

    KAPALI 3 Serisi- A4 - C Serisi, Hangisi neden alınmalıdır?

    tarz meselesi ben mesela tarz olarak sürüş dinamikleri hissi daha cok önem veririm. bu yüzden bmw derim.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım