HaniBanaDemiş kullanıcısının son içeriği

  1. H

    AÇIK Hyundai tucson anahtar problemi

    Aracın içinde bir yerde mesela kolçağın içi gibi, anahtarın alıcısı olması lazım. Pil bulunamayan durumlarda orada bulunan bir yuvaya anahtar takılarak araç kullanılabiliyor. Bu şekilde deneyin gene anahtarı görmezse donanımsal bir arıza olabilir.
  2. H

    Insignia A2 için Ate Yerine Fren Balatası

    Buna da bakayım. Teşekkürler.
  3. H

    İstanbul/Kadıköy'den Selamlar

    Hoş geldiniz.
  4. H

    İstanbul'dan selamlar

    Hoş geldiniz.
  5. H

    Insignia A2 için Ate Yerine Fren Balatası

    Öneri için teşekkürler. Araştıracağım 👍
  6. H

    Insignia A2 için Ate Yerine Fren Balatası

    Aracımda pandemi öncesinden beri Ate disk ve balata kullanıyorum. Ciddi anlamda balata diski ısırıyor ve çok memnunum. Orjinal GM haricinde memnun kaldığım tek ürün bunlar oldu. Ancak Ate ithalatında sorun var, ürün getirilmiyor. İthalatçıya ulaştım benim için getirtmeyi kabul etti ama TSE...
  7. H

    AÇIK Hız Sabitleyici Çalışmıyor Passat b5.5 2003 1.9TDI

    Korna basmamaya başladığında direksiyon göbeğindeki sargıya bakarız kopukluk var mı diye hani, kollara giden kabloların da bu sargıdan geçtiğini tahmin ediyorum.
  8. H

    AÇIK Çizik (karşıdaki arabanın boyası)

    Aşındırıcı kimyasalların boya üzerine uygulanmasına sıcak bakmıyorum. Ha dersin ki ben bu parçanın boyasını gözden çıkardım, kendi kendime deney yapmak istiyorum, boyanın verniği kalkmış veya hiç yok, en fazla parçayı yeniden boyatırım v.s., uygulayıp sonucu bize de söylersen seviniriz :)
  9. H

    Astra Led Far Tavsiye

    Madem yağmurlu hava görüşünü vurguladınız ilk madde olarak beyaz ışık tercih etmemeniz gerektiğini söyleyerek başlayayım. Farlarınız merceksiz çukur ayna ise siz mercekli led seçerseniz ışığınız dağılmaz karşıdan gelenden küfür yemezsiniz :)
  10. H

    Denizli'den Selamlar

    Hoş geldiniz. AFL tek başına yeter :cool:
  11. H

    2006 Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active 3 Kapı

    Bixenon AFL+ farlarla ben hiç kusursuz geçmedim :) Siz 2 yıl rahat rahat kullanmaya bakın.
  12. H

    245/45/18 Yüksek Performans Yaz Lastiği Önerisi

    Tüm cevaplar için teşekkür ederim. Bahsedilen Asym5'ten devam etmek benim de aklımın bir köşesindeydi. Tercihimde bundan sonrasının fiyat ve bulunabilirlik üzerinden olacağını anladım. Hemen satın alsam bile taktırmak için havaların iyice ılınmasını bekleyeceğim çünkü kışlıklar muhtemelen çöpe...
  13. H

    245/45/18 Yüksek Performans Yaz Lastiği Önerisi

    Herkese merhaba, Aracım Opel Insignia. Son kullandığım Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5'lerden sonra yeni yazlık lastik arayışı içindeyim. Ömrünün sonuna kadar kullandım ve bu süre zarfında memnun kaldım. 1.5 tonun üstündeki ağırlığa ve her koşulda sportif sürüşe iyi cevap verdiler. Aldığım...
  14. H

    forum artık bitti mi?

    Forum bitmesin isteyenlerdenim ben de. Çok foruma üyeyim, bilgi okumayı paylaşmayı severim. Bazen sosyal medyada sorulan bir konuya cevap yazarken kendi kendime diyorum ki "kim okuyacak bunları, yarın aynı soru gene sorulacak zaten". Niyetim elimden geldiğince forumcu kalmak :)
  15. H

    Karaman'dan selamlar

    Hoş geldiniz.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım