hasankusmus kullanıcısının son içeriği

  1. H

    Arabalarınızın Bakım Maliyetleri

    bu opel servis fiyatlarının sadece bana fazla gelmediğini gördüğüm için mutlu oldum.
  2. H

    KAPALI 25.000TL İlk Araba

    yorgun Opel üzer hocam önermem.
  3. H

    ESP'nin soketini çıkarmak.

    Aynısını dacia duster ile araziye girdiğimde uyguluyorum. 4X2 versiyon olduğu için herhangi bir tuşla kapatılamıyor. Ben de sigortayı söküyorum fakat aynı anda abs de devre dışı kalıyor. Bunlar göze alınarak yapılabilir.
  4. H

    Hayalinizde olan otomobiller

    astra j opc mk8 fiesta st
  5. H

    Opel Omega B 2.5 V6 Elegance

    o yolu bu yakıt ekonomisi ile gittiyse gerçekten cep dostuymuş hocam. özellikle dönüşteki yokuşları düşünecek olursak muhteşem.
  6. H

    Arabalarınızın Bakım Maliyetleri

    Ben normalde Elbistan'da oturuyorum. Garanti muhabbetinden dolayı mecbur servise gidiyorum. Garantim dolar dolmaz servisi bırakacağım. Fiyatlar çok uçuk. Ön-arka balata takımına 1760 TL istediler . Yüksek rakamlar bunlar.
  7. H

    Arabalarınızın Bakım Maliyetleri

    Marka:Opel Model:Insignia Grandsport Yıl:2018 Bakıma girdiği kilometre:40.000 (3. bakım) Motor:1.6 CDTİ Şanzıman:6 ileri tork konvertörlü Yapılan İşlemler:hava,yağ,polen,mazot filtresi+motor yağı (hepsi GM) Maliyet:1350 TL İşlem yapılan servis:Şampiyon Opel (Malatya) Verilen hizmetten memnun...
  8. H

    Insignia 1.6 CDTI Grand Sport Excellence

    Eğer garanti süreniz doldu ise önermem. Yağı gerçekten kötü ve fiyatlar bayağı yüksek. Tavsiyem gerekli parçaları alıp bir ustaya hallettirmek.
  9. H

    Insignia 1.6 CDTI Grand Sport Excellence

    Denemedim ama düşünüyorum. Vitesin ordaki piano siyahı kaplamadan bir gıcırtı geliyor ve yine aynı şekilde benim de sol kapıdan geliyor. Bakımları serviste mi yaptırıyorsunuz?
  10. H

    Insignia 1.6 CDTI Grand Sport Excellence

    bizde de aynı araçtan ve aynı donanım paketinden var. 2018 model fakat ocak 2019 çıkışlı. km olarak yaşına göre cidden yüksek. şu an araç 45.000 km'de. içteki trim sesi bazen sinir bozabiliyor. performans kaybının da şanzımandan kaynaklandığını düşünüyorum. araç genel anlamda tok hissettiriyor...
  11. H

    Arabanızın Fotoğrafları

    teşekkürler hocam. sahibi olmanız dileğiyle.
  12. H

    Arabanızın Fotoğrafları

  13. H

    Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

    s60 2.0 d4 190hp 2016 1400 km uzun yol 130 sabit 4.5 litre (2 kişi bagaj boş) 2018 insignia 1.6 cdti 800 km uzun yol 120 sabit 5 litre (3 kişi bagaj boş) deneyimlerime göre s60 uzun yolda bayağı az yakıyor diyebilrim
  14. H

    Selamlar

    Merhabalar.Forumda yeniyim
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım