hoodie54 kullanıcısının son içeriği

  1. H

    ABS Montajı / Hyundai Getz Aracıma ABS Takabilir miyim ?

    Eyvallah, mesajı aldım, satıp çift airbag abs 85hp manuel hyundai i20 almanın zamanı geldi.
  2. H

    ABS Montajı / Hyundai Getz Aracıma ABS Takabilir miyim ?

    Merhaba, 2005 model Hyundai Getz 1.3 gls 82 hp manuel vites aracım var. İkinci sahibiyim araç 80000km'de. kazası yok. Aracımdan memnunum bana yetiyor, temiz olduğu için de elden çıkarmak istemiyorum. Ancak en büyük problemi abs yok. her zaman takip mesafemi koruyarak kullanıyorum. Sonradan abs...
  3. H

    Golf7 ve Egea'nın Yol Tutuşları

    Günaydın herkese. Golf-7 ve fiat egea'nın viraj performansları, kayma eğilimleri, şase tepkileri nasıldır? Hangisinin yol tutuşu daha iyidir? Teşekkür ederim.
  4. H

    Fiat Bravo Yetersiz Güç Konusu

    Araç kazasız, 60000km'de. haftaiçi doğru düzgün kullanmıyorum diyebilirim. satmak istemiyorum. @AHU verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. bahsettiğiniz güncellemeleri nerede yaptırabilirim?
  5. H

    Fiat Bravo Yetersiz Güç Konusu

    İyi günler, İstanbul'un Silivri ilçesinde yaşıyorum. 2013 model 1.4 90 beygir fiat bravo aracım var. Aracımın genel konforundan, yol tutuşundan, karakterli tasarımından memnunum, düşük kilometreli olduğu için satmayı düşünmüyorum, ancak motoru güçsüz olduğu için, uzun yolda araç yüklü ise çok...
  6. H

    Fiat Dualogic şanzıman bilgi

    2006 fiat punto 1.2 dualogic şanzımanlı bir araç buldum. Kafamda soru işaretleri var. Araç alınırsa uzun yolda kullanılmayacak. Bu yarı otomatik şanzıman problemli midir?
  7. H

    3 önemli soru

    @bt @Toprak @AHU teşekkür ederim fikirleriniz ve bilgileriniz için. @Testarossa sana teşekkür etmiyorum.
  8. H

    3 önemli soru

    bilgiye ihtiyaç duyduğum 3 sorum var. İlginiz ve mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim. 1)mühendisim. bekarım. biraz birikmişim var biraz da pederden destek alarak hyundai atos yada hyundai getz gibi mütevazi bir araç alayım diyorum. tavsiye eder misiniz?(getz ile şoförlüğü öğrenmiştim...
  9. H

    Opel Crossland ile ev taşıma

    arkadaşımda dizel crossland var. ev taşıyacağız. arka koltukları sökeceğiz gerekirse. 175cm yüksekliğinde kitaplık var. genişliği problem olmaz. sığar mı? nasıl öğrenebilirim?
  10. H

    Petlas'ın en iyi yaz lastiği ?

    c3 aircross 205/55 r16. petlasın en iyi yaz lastiği hangisidir? hangisini alayım?
  11. H

    ortak şasi kaza performansları

    golf-leon gibi, crosslandx-2008-c3air gibi, kia rio- hyundai i20 gibi ortak platform araçların kaza durumunda koruyuculukları arasında bir fark olur mu?
  12. H

    Dacia logan mcv spor yay

    adam esnaf, bazen torba, çuval, koli vs koyabiliyor. kule gergisi ve genç tabanlı ince yanaklı lastik hatrı sayılır seviyede arttırır mı yol tutuşu?
  13. H

    Dacia logan mcv spor yay

    Bir yakınım son kasa 2016 dacia logan mcv'sinin yol tutuşundan hiç ama hiç memnun olmadığını belirtti.bu aracın şasesi dacia M0. renault B0dan türetilmiş bir şase.ve bu şase clio mk3 ün şasesiyle aynı. Clio 3 için alttaki linkteki kısa spor yaylar satın alınıp bu araca takılabilir mi? işe yarar...
  14. H

    Fren ve frenleme ile ilgili 3 soru

    3)seat cordobası olan arkadaşıma doğum gününde kule gergisi alıp kapısına dayandım. harika yaptım, pasta vs boş iş :D
  15. H

    Şahin vs Doğan - Yol tutuşu, direksiyon hissi vs. farklar neler ?

    1)sıfır km şahin ve sıfır km doğan hayal edelim, bu iki aracın, fren güçleri, yol tutuşları, direksiyon hissiyatları arasında fark var mı? 2)(bu soruyu kendim için sormuyorum) doğan slx'in arka kampanalar diske çevrilebiliyor mu orijinal fiat parçası kullanılarak fiat regata gibi mesela?mümkün mü?
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım