Kamikaze kullanıcısının son içeriği

  1. Kamikaze

    Benzinli Motorlarda Yağ Katkısı Önemli Mi?

    En ucuz tamir 'yağ değiştirmektir'. Bunu devamlı aklımızda tutalım ve son limitlerine gelmeden araçlarımızın yağlarını daha erken km'lerde değiştirmeye çalışalım.
  2. Kamikaze

    Benzinli Motorlarda Yağ Katkısı Önemli Mi?

    Hiçbir motor yağı üreticisi hiçbir katkı maddesinin kullanılmasını tavsiye etmiyor
  3. Kamikaze

    Patlak lastiği köpük ile şişirme

    Anlatılan deneyimler için teşekkürler arkadaşlar, demek ki ürünler markalarına göre farklılık gösteriyor. Benim bu işten anladığım şu, bunların hepsi geçici bir çözüm. Hiçbiri yedek lastik kadar güvenilir değil.
  4. Kamikaze

    Patlak lastiği köpük ile şişirme

    Başıma geldi, bir amerikan markası olan ürünü satın almıştım. Lastiğimin neredeyse tam inik olduğunu görünce denemek maksadıyla kullandım. En azından yolda falan kalırsam ihtiyaç halinde bunun tam işe yarayıp yaramayacağını da test etmiş olurum düşüncesiyle kullandım. Sibopa ucunu vidaladıktan...
  5. Kamikaze

    KAPALI 1997 Alfa Romeo Spider 2.0TS

    Bence araç hem parça hemde servis açısından problemli. Gündelik binilecek bir araç ta değil. Istenilen fiyatlarda bu kriterler gözönüne alındığında bence yüksek. Formdaki arkadaşa katılıyorum, alıcısı olmayan bir malın değerinin artması bir şey ifade etmez satılmadıktan sonra. Zaten devamlı aynı...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım