UF20 kullanıcısının son içeriği

  1. UF20

    KAPALI C ve D Segment Premium Sınıf Araba Önerisi

    Hocam karşılaştırma adına a3 sedan desing ve 1 serisi aracımız var. 1in arka yaşam alanı a3 sedandan daha ferah uzun yolculuklarda basık kabin insanın içini daraltıyor bilginiz olsun. Ama ikiside 5 kişiyle yola çıkılacak araçlar değil c premiumu eleyin derim.
  2. UF20

    Direksiyon alcam, yardım

    Güncel fiyatlarından haberdar değilim açıkçası ama aradaki farka değer bi teknolojiydi zamanında g29 aldığıma pişman olmuştum :)thrustmaster olmayacaksa g27-29 yerine en temizi logitech driving force gt. Not: Fiyatlara baktım hepsi uçmuş gitmiş vatandan 349tlye almıştım dfgtyi...
  3. UF20

    Direksiyon alcam, yardım

    Farklı farklı direksiyon konsol oyun kombinasyonları denedim kesinlikle en keyiflisi ps3te logitech dfgt + gran turismo 6 idi tavsiye ederim. Pcde G29 ile ayar yapmaktan assettodan zevk alamadım ve fren pedalı gereksiz sert. Birde logitechlerde dişli çark sistem olduğu için understeer oversteer...
  4. UF20

    F20 Project

    Selamlar konuyu keyifle takip ediyorum. Bende joy + aracım için M direksiyon taktırmak istiyorum bu işlem sırasında herhangi bi elektronik yazılım tarzı ekstra işlem yapılıyor mu ? Yoksa direk soketleri değiştirip tak çıkar mı oluyor ? Teşekkürler.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım