Berkin 31 Ara 2017 2017 hem OTOPARK hem de şahsi olarak zorlu geçen bir yıldı. Dilerim ki yeni yıl hepimize başta sağlık, huzur ve bereket getirsin
2017 hem OTOPARK hem de şahsi olarak zorlu geçen bir yıldı. Dilerim ki yeni yıl hepimize başta sağlık, huzur ve bereket getirsin
Berkin 25 Kas 2017 Bu akşam siteyi bakıma alıyoruz, yağı değişecek. 23:00 gibi kesintiler başlayabilir.
Berkin 29 Eki 2017 Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 94. yılı kutlu olsun.
Berkin 12 Eyl 2017 Bu gece 12'ye kadar isim değişimini keşfedenler isimlerini değiştirebilirler. Bir daha değiştiremeyecekler.
Bu gece 12'ye kadar isim değişimini keşfedenler isimlerini değiştirebilirler. Bir daha değiştiremeyecekler.
Berkin 27 Ağu 2017 Bugün bana gelen bütün mesajları ve e-postaları okuyup dönüş yapacağım, önümüzdeki iki haftalığına yokum. Herkese sevgiler
Bugün bana gelen bütün mesajları ve e-postaları okuyup dönüş yapacağım, önümüzdeki iki haftalığına yokum. Herkese sevgiler
Berkin 4 Haz 2017 Bu gece bakımdayız, gece 1 gibi kapatıyoruz. Sabah 8-9 a kadar kapalı kalabilir, panikleyip beni arayın
Bu gece bakımdayız, gece 1 gibi kapatıyoruz. Sabah 8-9 a kadar kapalı kalabilir, panikleyip beni arayın
Berkin 2 Haz 2017 Bu gece bakımdayız, gece 1 gibi kapatıyoruz. Sabah 8-9 a kadar kapalı kalabilir, panikleyip beni aramayın
Bu gece bakımdayız, gece 1 gibi kapatıyoruz. Sabah 8-9 a kadar kapalı kalabilir, panikleyip beni aramayın
Öte yandan bizim site ile forumun bağlantısında bir problem yaratıyor mu, gelecek günlerde göreceğiz. Sıkıntılı durum yani. Sabaha kapatacağım