OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Cenk
Cenk
Hayatı çok fazla ciddiye alarak yaşayanlarda her zaman değil ama genellikle gördüğüm en büyük problem ölümü unutmaları. Ölümü hep uzakmış gibi düşünüp ölmeyecekmiş gibi yaşamaları. Bu hayat insanların çoğunlukla çok mutlu olacakları ve huzur içinde geçirecekleri bir hayat değil. İstesen bile o kıvama sokamazsın bu hayatı.
mgdedeoglu
mgdedeoglu
Bir gün öleceğimizi bilip de nasıl delirmiyoruz hala aklım almıyor.
Iskender™
Iskender™
Dayıııı her şey göründüğü gibi değildir...
  • Beğeni
Tepkiler: Kim?
Ugur
Ugur
Bu hayatı yaşamayı bilseniz de bilmeseniz de mutlu olsanız da olmasanız da öleceksiniz, ölecez diyeyim daha doğrusu. Millettteki durumu bilmem ama ben artık hayatı takmamaya çabalıyorum, çok başarabildiğim söylenemez ancak olduğu kadar, bence siz de deneyin, sevdikleriniz ile birarada mutlu olmaya bakın.
Cenk
Cenk
Ölüme nasıl baktığımıza bağlı. Mutlu olan insanlar bile büyük sıkıntı ve dertlerden geçmiştir. Geçmese bile geçecektir. Bu hayatta bedelini ödemediğin yahut ödemeyeceğin hiç bir şeye sahip olamazsın. Bugün mutlu gözükenler yarın kim bilir bunun için ne bedeller ödeyecek. Ölümü başlangıç görebilenlerin küçük şeylerden bile mutlu olduğunu, azla yetinebildiğini ve başlarına gelenlerde daha dirayetli olabildiğini gördüm.
bt
bt
Hocam ne rahatlığı allasen... Her günümü yarın ölecekmiş gibi yaşıyorum. Haliyle delirmiş vaziyetteyim. Göstermiyorum ama değil mi? Kabul edin =)
Berkin
Berkin
Herkesin mutluluğu sahte. Sosyal medyanın sahte duygularını ciddiye almayın.

Neyseniz o olmak en iyisi.

Hepimizin elbet bir sıkıntısı var. Ama bu sıkıntılarla mücadele etmek için iyi hissetmek yerine kendimizi depresyona sokarsak daha iyi bir sonuca ulaşacağımızı zannetmiyorum :)
At
At
Mutlu olan, hayatı güzel geçen kişilerin sosyal medyayla pek alakası olmaz bence. Ben sıkılınca telefonu elime alıyorum hep.
alfhonso
alfhonso
Gönderiyi ve yorumları okudum da, bi kadeh rakı içesim geldi. Her şey sahte.
yaso
yaso
Hayat tatlı ve güzel bir yalan ölüm ise acı bir gerçek. Acı gerçeklerden her zaman kaçarız. Ölümün son uyku değil son uyanış olduğunun az çok farkında olduğumuz için her zaman uyanmaktan kaçınıp uyumayı tercih ederiz
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım