Onemanband 1 Eyl 2019 Benzinli Focus MK2 ve otomatik şanzımanı hakkında detaylı bilgi verebilecek olanla ciddi düşünürüm
Onemanband 18 Ağu 2019 Boyasız kazasız halde 62bin TL'ye iki ilan süresi boyunca satamadığım arabamı birkaç ay sonra 3 parça boyalı ve fazladan 5bin km yapmış halde 61bin TL'ye havada kapmaya çalışan 119 hasta ruhlu adam. maksadınızı anlayamadan öleceğim.
Boyasız kazasız halde 62bin TL'ye iki ilan süresi boyunca satamadığım arabamı birkaç ay sonra 3 parça boyalı ve fazladan 5bin km yapmış halde 61bin TL'ye havada kapmaya çalışan 119 hasta ruhlu adam. maksadınızı anlayamadan öleceğim.
Onemanband 30 Ocak 2019 600 km öteden 7 yaş/100bin km'lik araba için gelip "çizik var" diye almadan gitmek... Bugün de utandık...
600 km öteden 7 yaş/100bin km'lik araba için gelip "çizik var" diye almadan gitmek... Bugün de utandık...
Onemanband 24 Eki 2018 Fotoğraf yazıcısına ihtiyacım var. Bu işlerle uğraşan varsa yeşillendirsin. A4 baskı yapabilmeli aradığım cihaz.
Fotoğraf yazıcısına ihtiyacım var. Bu işlerle uğraşan varsa yeşillendirsin. A4 baskı yapabilmeli aradığım cihaz.
Onemanband 19 Eyl 2018 90'lar müziklerinden sonra 90'lar otomobilleri de gözüme hoş gelmeye başladı. LPG is coming...
Onemanband 30 Mar 2018 İstanbul Anadolu yakası işini iyi yapan oto paspası (kauçuk-halı) satan yer tavsiye edebilecek olan var mı?
İstanbul Anadolu yakası işini iyi yapan oto paspası (kauçuk-halı) satan yer tavsiye edebilecek olan var mı?
Onemanband 1 Ara 2017 Bu ayki cari açığım 1860 TL. Yok ki beyaz atlı bi Pers Prensimiz, gelsin açığımızı kapatsın. Para şart değil, saat de kabul ederim.
Bu ayki cari açığım 1860 TL. Yok ki beyaz atlı bi Pers Prensimiz, gelsin açığımızı kapatsın. Para şart değil, saat de kabul ederim.
Onemanband 30 Eki 2017 -Motorin bu akşamdan itibaren 4.93 TL. + Bana ne kardeşim, benim araba gene 6 litre yakıyor...
Onemanband 2 Ocak 2017 Sandalye ya da merdivene ihtiyaç duymadan evdeki tüm ampulleri değiştirebiliyorum. 2017'ye dair tesellim bu.
Sandalye ya da merdivene ihtiyaç duymadan evdeki tüm ampulleri değiştirebiliyorum. 2017'ye dair tesellim bu.