FurkanKarka 17 Eyl 2018 Renault Megane 1 Coupe’den sonra garaja kardeş olarak Clio RS 172 düşünüyorum. Tabi sadece düşünüyorum, ne hoş olurdu.
Renault Megane 1 Coupe’den sonra garaja kardeş olarak Clio RS 172 düşünüyorum. Tabi sadece düşünüyorum, ne hoş olurdu.
H H HabipPala 15 Eyl 2018 Merhaba, (bu forumu/sayfayı) kullanmayı bilmiyorum). Mt.Akina isimli kullanıcıyı ararken buraya yönlendim. Mt.Akina ile FurkanKarka aynı kişi mi onu da bilemiyorum. Dilerim öyledir.
Merhaba, (bu forumu/sayfayı) kullanmayı bilmiyorum). Mt.Akina isimli kullanıcıyı ararken buraya yönlendim. Mt.Akina ile FurkanKarka aynı kişi mi onu da bilemiyorum. Dilerim öyledir.
FurkanKarka 14 Eyl 2018 Dolar kuru ile disk fiyatlarının artışını görünce kaliteli bir tornaya yönelmek durumunda kaldık. Renault Mais Disk 700 TL Öhööm.
Dolar kuru ile disk fiyatlarının artışını görünce kaliteli bir tornaya yönelmek durumunda kaldık. Renault Mais Disk 700 TL Öhööm.
FurkanKarka 20 Ağu 2018 Rock'n Roll açıp V motorun gürültüsüyle Türkiye'nin Akdeniz kıyısını gezmek istiyorum. Sonra dolar kuruna bakıp iç çekiyorum.
Rock'n Roll açıp V motorun gürültüsüyle Türkiye'nin Akdeniz kıyısını gezmek istiyorum. Sonra dolar kuruna bakıp iç çekiyorum.
FurkanKarka 18 Ağu 2018 Ekonominin gün geçtikçe daha fazla yerin dibine girmesiyle, keyfim foruma girecek kadar bile kalmıyor.
Ekonominin gün geçtikçe daha fazla yerin dibine girmesiyle, keyfim foruma girecek kadar bile kalmıyor.
FurkanKarka 4 Ağu 2018 Renault Megane Coupe'min revizyon sürecini bir tanıdığım slayt haline getirmiş. :) https://www.youtube.com/watch?v=4p7LisTGkbU
Renault Megane Coupe'min revizyon sürecini bir tanıdığım slayt haline getirmiş. :) https://www.youtube.com/watch?v=4p7LisTGkbU
FurkanKarka 2 Tem 2018 2.2 Vti Prelude'yi daha seri zannederdim. Kullandığımda hayal kırıklığına uğratan arabalardan biri oldu.
2.2 Vti Prelude'yi daha seri zannederdim. Kullandığımda hayal kırıklığına uğratan arabalardan biri oldu.
FurkanKarka 2 Tem 2018 İnsanların "bu kadar masrafa gerek var mıydı? sat yeni araba al" demeleri, fikirleri çok akıllıca. Biz neden düşünemedik?
İnsanların "bu kadar masrafa gerek var mıydı? sat yeni araba al" demeleri, fikirleri çok akıllıca. Biz neden düşünemedik?
FurkanKarka 20 Haz 2018 Mahalle arasında 200-250 ile hız yapmışım, bi baktım jandarma arabamı bıraktığım yerde sarmış. Akıl-mantık dengesizliği..
Mahalle arasında 200-250 ile hız yapmışım, bi baktım jandarma arabamı bıraktığım yerde sarmış. Akıl-mantık dengesizliği..
FurkanKarka 14 Haz 2018 Kumho dedik, Yokohama dedik, hiç birini bulamadık. Acil olduğu için aldık Dunlop. Umarım bir yerimize kaçmamıştır. 84V 1.150 TL SP Sport
Kumho dedik, Yokohama dedik, hiç birini bulamadık. Acil olduğu için aldık Dunlop. Umarım bir yerimize kaçmamıştır. 84V 1.150 TL SP Sport
FurkanKarka 10 Haz 2018 250 TLbandında 195:50/16 lastik ne dersiniz dostlar? Aklımda şu sıra Kumho, Yokohama, Petlasvar. Lastiklerimhep patladığıiçin uygun olmalı.
250 TLbandında 195:50/16 lastik ne dersiniz dostlar? Aklımda şu sıra Kumho, Yokohama, Petlasvar. Lastiklerimhep patladığıiçin uygun olmalı.
FurkanKarka 10 Haz 2018 Havadan dolayı arabam gece boyanmış. Hadi şimdi görmek için Pazartesiye kadar bekle. Heyecan dorukta!
Havadan dolayı arabam gece boyanmış. Hadi şimdi görmek için Pazartesiye kadar bekle. Heyecan dorukta!
FurkanKarka 27 May 2018 Kontakta ışıklar sönmeden asla marş basmıyorum, bir başkası ışıklar sönmeden marş bastıysa arabayı stop edip tekrar çalıştırıyorum. Takıntı.
Kontakta ışıklar sönmeden asla marş basmıyorum, bir başkası ışıklar sönmeden marş bastıysa arabayı stop edip tekrar çalıştırıyorum. Takıntı.
FurkanKarka 25 May 2018 @alfhonso Doğduğun günmüş bu gün. Ömrün boyunca keyif alabileceğin günlerin bol olsun, her günün güzel geçsin! :)
@alfhonso Doğduğun günmüş bu gün. Ömrün boyunca keyif alabileceğin günlerin bol olsun, her günün güzel geçsin! :)
FurkanKarka 25 Nis 2018 Jant seçmek ne kadar zormuş. 1 yıldır jant seçemiyorum. Var mı önerileri olan?