OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

inzfatih
inzfatih
tam da bu sebepten paylasim yapmayi azalttim. birde gri propoganda var isim vermeden bir kisi uzerine kara mizah yapmak, cevap verirsen yaran mi var gocundun diyecek vermesen ulu orta dalga gecicekler.. hic mertce degil, kacak oynamak yakismiyor ama yapacak pek bisey oldugunu da sanmiyorum..
alfhonso
alfhonso
Bir hususta görüş bildirilmesinde veya eleştirilmekte sıkıntı yok. Eleştirilmek güzel hatta. Ama bir kişinin üzerine 5 kişi çullanmak gibi bir huy oluşmaya başladı forumda. İşte bu hoş olmuyor. Haklı veya haksız, kişileri bizlerden uzaklaştırıyor
Cenk
Cenk
Forumda en rahatsız olduğum konu, samimiyet, arkadaşlık, yakınlık maskesi altında başkalarının mallarını, tercihlerini, düşüncelerini akıllarınca alaya aldığını, dalga geçtiğini zanneden tipler olması. Kendi doğruları en idealiymiş gibi davranıp 2-3 tanede yandaş bulunca haddini aşan bir çok kişi var. Çoğuyla kestiğim münasebet bundandır. Forum huzuru adına tavsiyem muhatap olmayın gitsin.
_yunusak9707
_yunusak9707
Yorumlarda gizliden gizliye kisiye laf sokma durumlarini da unutmayalim.
E
Erhan Tekin
Böyle diyorsunuz ama bunu yapan adamlara prim veren yine biz oluyoruz adamın yaptığı yanına kar kalıyor. 10 kere araba değişmiş hep sıkıntı yaşamış taklaya gelmiş zaman ve para kaybı yaşamış adam, arabalardan anladığı da yok baba parasıyla can sıkıntısını geçiren adam gelmiş diyor ki ilan sayfamda " senin araba o kadar etmez etse etse bu kadar eder" ...
E
Erhan Tekin
Sana mı sorduk ne edeceğini. Ayrıca arabayı o paralara yakın bir fiyata sattık. Çok eski bir olay ama yeri gelmişken bir daha söyleyim dedim. Hiç bir şekilde muhatap olmadığım bir adam, onunla muhatap olabilecek kadar düşmüş adamlarla bile muhatap olmuyorum. Kim olduğunu anlayan anladı.
S
ShadoWalkn
Sinan'a bu konu ile ilgili 1 sayfa yazı yazdım. 7/24 araç test etmiyor ve ara verdiğinde tuvalete gitmiyorsa illa bilgisayar başına geçip okumuştur. Bir tarafına bile takmadı. Hep sırtını sıvazladınız bunların, tepenize çıkınca da ilginç bir şekilde savunur oldunuz. Daha ehliyeti olmayanların yorumlarından ya da Erhan'ın dediği gibi adamlardan gına geldi. Bende vazgeçtim paylaşım yapmaktan. Goygoycularla devam.
Berkin
Berkin
@AlkanExclusive Sinan abiye ulaştığından emin miyiz? İsterseniz bana da atın aynı metni ben kendisine yönlendireyim. Genellikle forumdan bir şey geldiğinde benimle de paylaşıyor çünkü.
S
ShadoWalkn
@Berkin Direk Sinan'a ÖM attım.
Berkin
Berkin
Abi %99 görmemiştir, admin@otopark.com a atsan kesin görürdü, dilersen atabilirsin. Görseydi döner çünkü, emin ol yıllardır birlikteyiz Sinan abinin takmama gibi bir durumu kesinlikle yoktur bir üye şifresini bile sıfırlayamasa hemen bana yönlendirir ayarlar ederiz.
S
ShadoWalkn
@Berkin Geçti artık, üstünden geçti 1 yıl. Hala banlamamaya çalışmalardan bahsediyorsunuz. Bir insan 20 kere, 30 kere yapılan uyarılardan anlamıyorsa banlayın kardeşim. Ben koca forumun 3 - 5 kişinin laubali hemegonyasında idare edilmesini beklemek zorunda mıyım?

Sinan forumu kapatsın sadece çekim yapsın o zaman.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım