OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

cansermo
cansermo
Olay bizden saklanması değil arkamızdan yazılması. Varsa söyleyecek bir şeyiniz kapalı kapılar arkasından çıkıp buyrun buradan yazınız.
Bir de acaba forum sistemine güvenmiyor musunuz ki bizden saklayacağınız konuşmalar için özel mesaj kullanmak yerine Whatsapp grubu açmayı düşünüyorsumuz ?
Berkin
Berkin
@cansermo Açardık dedim. Açmayı düşünüyoruz diye bir şey çıkmadı ağzımdan. Arkanızdan yazılan da bir şey yok.
Berkin
Berkin
Hem ne oluyor da arkanızdan yazıldığını düşünüyorsunuz? Yarası olan gocunur. Senin hakkında yazan bir kişi bile yoktu sen bunu yazana kadar. Sen niye üstüne vazife alıyorsun onu anlamıyorum.
Berkin
Berkin
Varsa bir probleminiz özelden yazarsınız bize, konuşur yazışırız. Siz laf sokup dolaylı yoldan ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz. Samimi bulmuyorum.
cansermo
cansermo
@Berkin arkamızdan yazıldığını düşünüyorum demedim yazılıyor dedim. Evet haklısın yarası olan gocunur ve bu yüzden de mektupla mesajlar gönderilmeye çalışılıp arkamızdan yazılıyor. Bu arada ben neyi üstümü vazife almışım öğrenebilir miyim ?
@Berkin açardık yazmanız veya açmayı düşündüğünüzü yazmanınz benim sorduğum sorunun cavabını etkilemiyor ama yine de sen bilirsin.
Berkin
Berkin
Sorunuz açık ve net;
"Bir de acaba forum sistemine güvenmiyor musunuz ki bizden saklayacağınız konuşmalar için özel mesaj kullanmak yerine Whatsapp grubu açmayı düşünüyorsumuz ?"

Benim de cevabım net;
"Açardık dedim. Açmayı düşünüyoruz diye bir şey çıkmadı ağzımdan. Arkanızdan yazılan da bir şey yok."

Halen hangi soruya cevap arıyorsunuz?
Berkin
Berkin
Bizim aramızdaki tek Whatsapp grubu sitedeki editörlerin, adminlerin ve Sinan abinin bulunduğu grup. Başka yok. Sizinkisini bilemem.
Berkin
Berkin
Arkanızdan yazılıyor olsa, sizin arkadaşlarınızı sohbet odasına almazdık veya sonradan engellerdik (gruplaşmanızı gayet iyi biliyoruz). Yazılanlardan sizinde haberiniz oluyor. Bunda zaten bir problem yok. Arkadaşlarınız size copy paste yapıyordur. Arkanızdan konuşan kişi ile özel mesaj aracılığı ile hesap sorabilirsiniz.
Berkin
Berkin
Oraya senin hakkında arkandan bir tane mesaj bile oraya yazılmamışken bu durumu paylaşarak aldığın vazifeden bahsediyorum. Anlamamazlıktan geliyorsun.

Puanınızı yükselttiğinizde, Panpa rütbesine eriştiğinizde odamız size de açılacaktır. Buyrunuz geliniz, sohbetinizi ediniz.

Bu konuyla ilgili daha fazla yazmayacağım çünkü bir sonuca ulaşabilecek değil.
cansermo
cansermo

Nereden çıkardım ben ya dedikodu yaptığımı.
Bir de "ulan" , "densiz" felan ben de bunları nezaket çerçevesinde bulmuyorum.
  • Beğeni
Tepkiler: DKB34
Berkin
Berkin
@cansermo Değerli kardeşim, kuduruk denilen kişi sen misin? Değilsin. İşte bundan bahsediyorum niye üstüne vazife alıyorsun diye.

Eğer sana dendiyse, adam belli. Özel mesaj ile hesabını sor. Hadi arkadaşını savunuyorsun, yine sen hesap sor. Sorma diyen mi var ya.
alfhonso
alfhonso
@cansermo yazan ben miyim? Ben sizin tavrınıza yanıt verdim. Ayrıca burada yazarak tartışma ortamı oluşturmaya çalışmanız ne derece doğru? Yazan kişinin üstünü karalayıp göndermemiştir heralde size gönderen kişi. Özel mesaj yoluyla sorun kendisine bana mı söyledin neden söyledin diye.
cansermo
cansermo
@alfhonso ben siz yazdınız diye bir şey mi dedim ? Tartışma ortamını yaratan ben miyim ? :D
O zaman üyeler birbirlerinin arkasından yazsınlar ama hedef üyeler tepki vermesin aman tartışma ortamı felan çıkar. Bu mudur yani ?
  • Beğeni
Tepkiler: DKB34
cansermo
cansermo
Orada doğrudan değil dolaylı yoldan benden bahsedilmiş ve bu durum da ilk değil. Üyelerin birbirlerinin arkasından böyle yazması siz yöneticileri rahatsız etmiyor mu ? Hesap sormak nedir ayrıca ? Forum yöneticilerini hiçe sayıp kendi adaletimizi mi sağlamamızı istiyorsunuz burada ?
Berkin
Berkin
Üyeler her yerde birbirlerinin arkasından yazabilir ki. Panpa sohbet odasını görüyoruz. Acaba özel mesajlarda hakkımızda ne atılıp tutuluyor? Bunları bilmiyoruz.
Berkin
Berkin
Üyelerin birbirlerinin arkasından konuşması bizi her zaman rahatsız ediyor. Ama buna yapabilecek bir şeyimiz de yok. Panpa odasında küfür etmek, hakaret etmek serbest. Lakin, ister forum içinden ister forum dışından olsun "kişilere" hakaret ve küfür etmek yasak. Böyle bir şey olsa (ki bugüne kadar olmadı) ilk müdahaleyi yönetim ekibi yapar ve gerekli cezayı verir.
Berkin
Berkin
Ama ben birisine birisinin arkasından konuştuğu için ceza veremem. Müdahale de edemem. Ben gidip falanca kişiye, falanca kişisine neden öyle dedin diye soramam. Adam bana sanane der. İkili ilişkileriniz bizi aşar, bunun hesabını tabii ki siz kendi aranızda halledeceksiniz.
Mt.Akina
Mt.Akina
Çok üzücü bir hadise mesajı yazan arkadaşlarımızı anlıyorum.Fakat panpa odası sanıldığı gibi dedikodulardan daha ziyade şu nasıl bu nasıl? arabaya şunu alacaım alayım mı?
Mt.Akina
Mt.Akina
Aracı satacağım satıp ne alsam gibi konuların döndüğü bir yer ara sıra böyle yorumlara rastladığım oluyor ama sizin temin ederim, bu yorumlar üzerinden saatlerce tüm pampalar çekiştirme mevzusuna döndürmüyor sıkıntısı olan söylüyor katılan katılıyor katılmayan sohbetin altına başka konuda bir hadise yazıyor.Yani doğal bir ortam var, hani ben şundan şunu gizleyim bunun hakkında dedikodu yapayım gibi şeyler olmuyor.
Mt.Akina
Mt.Akina
Yani bir lobileşme durumu mevcut değil hatta panpalar odasında dahi bazı panpalar birbirinden haz etmediği birbirlerine bir şeyler yazmadığı da oluyor.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım