Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildirim gelmemesinden bahsediyorsanız bir konuya uzun süre girmediğinizde bildirim gelmemeye başlıyor eski link olayıda ya satıldığı için ilandan kaldırılmıştır ya da süresi geçtiği için kalkmıştır
@Tolga kirelli Aynen size özel bir durum değil. Alınası araçlar gibi bazı konular, galericilerin veya araç satıcılarının takibinde olabiliyor. Bu sebepten ötürü bizde konuyu, Özel Sohbet bölümüne taşıdık. Üyelerin bu bölümü görebilmesi için siteye kayıt oluşlarından belli bir süre geçmesi ve belli bir mesaj adedine ulaşması gerekiyor.
@Tolga kirelli Bu kriterleri açıklamıyoruz lakin sizin bu bölüme girebilmek için yeterince uzun süredir forumda olduğunuzu söyleyebilirim, mesaj sayınızı da yükselttiğinizde foruma daha fazla katılım sağladığınızda otomatik olarak açılacaktır.
Aciklama icin tesekkur ederim, benim gibi bazi uyeler konulari sadece okuyup mesaj atmiyor olabilir. bu durumda olan uyeleri takip etmedikleri anlamina gelmez diye dusunuyorum. Ama dediginiz gibi galericileri engellemek icin bir sey yapmak da gerekir, haklisiniz
Berkin iyi akşamlar bende aynı durumdan müzdaribim uzunca bir süredir foruma üyeyim aslında ama hala arkadaşımda görünen bazı başlıkları göremiyorum alınası araçlar gibi
Birde profil puanım çok uzun bir süredir sabit yeni mesajlar atıyorum beğeni puanı vs alıyorum ama artmıyor acaba bazı konuları göremememin de bir sebebi bu olabilir mi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.