0 araç almak istiyorum fakat fazl değer kaybı yaşamadan hangi aracı önerirsiniz üst limiz 200 -210 civarı . Bmw 2 serisi coupe 2 kapılı sizce Zarar ettirmi tutulmuyor gibi fikriniz nedir
2 serisi bence zarar ettirir pek hastası yok gibi f30 318i düşünebilirsiniz benim fikrimce .0 araç almak istiyorum fakat fazl değer kaybı yaşamadan hangi aracı önerirsiniz üst limiz 200 -210 civarı . Bmw 2 serisi coupe 2 kapılı sizce Zarar ettirmi tutulmuyor gibi fikriniz nedir
Yaygın araçlara talep her zaman daha fazla olur, piyasaları daha canlıdır.A4 200.000 tl e kdr yok bayaa artmış a3 sedan bile zor geliyor. F30 herkeste var yol boyu görüyoryz sanki iyi değl gibi ve f30 larda 250 bin civarı o yüzden 1 serisi 2 serisi geliyor yada a kasa gibi
200k paraya ne küçücük 1 serisi, ne 1.5 motor 3 silindir f30, ne de gene ayni motoru paylaşan 2 serisi alırım. Sıfır ayarında 220d, 320d, 320ied kovalarım. En kotu Mercedes e ye binerim dolu dolu opsiyonlu. Bu isin sonu passata gitmesin de kendi fikrimi söylüyorum
Parası var hala istediği arabayı alamıyorBazen trolleniyor muyuz acaba diye şüpheye düşüyorum ya da gerçekten millette para var bizde yok.
Yeni A serisi alınmaz mı o paraya , sanki güzel duruyordu?Passat piyasa arabasi. Istanbul’da da uzmeyecek guzel bir araba. Arabadan beklentinin ne olduguna bagli
F30’un duzgun kullanilmisini da bulmak mesele
Arkadasin sorusuna gelince,
Bmw 1,2 ve Mercedes A arasinda kaldiysam direk A’yi elerim
Muhtemelen piyasasindan dolayi da 2 serisini elerim, 1’i tercih ederim
Yeni A serisi alınmaz mı o paraya , sanki güzel duruyordu?
Yeni A serisi alınmaz mı o paraya , sanki güzel duruyordu?
1.5 sene once a3 sedan 0 km dizelini 115 milyara almisti arkadas. 200 milyari c segmentine vermeden once birdaha dusunun derim.A3 sedanda karar kıldım parlement mavisi hoşuma gtti
avrupada baya tuttu 2 serisi , yollarda baya goruyorum0 araç almak istiyorum fakat fazl değer kaybı yaşamadan hangi aracı önerirsiniz üst limiz 200 -210 civarı . Bmw 2 serisi coupe 2 kapılı sizce Zarar ettirmi tutulmuyor gibi fikriniz nedir