KAPALI 0 km Astra mı? 2. el İnsignia mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karyel

Profesör
2 Kas 2016
313
441
1,395
40
Arkadaşlar herkese merhaba kendi firması olan bir arkadaşıma araç bakıyoruz. Eskiden dizel ford focusu vardı. Bi kaza yaşayıp kaskodan parasını aldı sonrasında, (bana da sormadı) opel astra sedan beyaz edition plus 1.6 benzinli manuel araç aldı, tüp taktırmış. arabanın gitmemesinden şikayetçi. aracını işte kullanıyor o yüzden sade janjansız bişey istiyordu. Araç dizel+otomatik, beyaz renkli olacak, anahtarsız giriş-çalıştırma olursa, çok iyi olacak. piyasası olacak ki istediği zaman satıp parayı kullanabilecek. bütçe 110 civarı. kdv si firmanın vergi borcundan kullanılacak. Focus 140 k yı buluyor.
Astra muhtemelen kasa yenileneceği için uygun. 0 km design paket (anahtarsız giriş-çalıştırma yok, sensör yok, büyük ekran yok.) 109 k fiyat vermişler.
dün bi İnsignia gördük 2017 model 27.000 km hatasız design paket (anahtarsız giriş-çalıştırma, sensör, büyük ekran, oto katlanır ayna v.s var)
ikisi de aynı motor şanzıman; hangisi mantıklı insignia ya o motor yeter mi? astranın çekiş daha iyi olur gibi geliyor.
 

Basri Amca

Panpa
Beta Programı
20 May 2018
2,280
3,907
4,070
İstanbul
Marka
Ford
75K ya boş Corolla alıp doldursun bence ehehehehe bir de kdv düşerse sudan ucuz..

Şaka bir yana hangi motor olduğunu da yazar mısınız insignia ve astra da ki ?
 

cgkya

Profesör
16 Eyl 2016
293
447
1,395
Tartışmasız Insignia alırdım. Astra ile Insignia arasındaki kalite farkı Focus ile Mondeo arasındaki farktan çok daha fazla özellikle malzeme kalitesi ve yalıtım hususunda.
 

by

Reis
17 Kas 2016
3,737
7,355
5,020
İstanbul
Marka
Peugeot
Motorun kaldirip kaldirmamasini muhendisler dusunmustur muhtemelen :) . Motor yetersiz gelebilir, kasaya gore gucsuz kalabilir, fazla yakit yakar ama kaldirir yani.
Onun disinda iki otomobil arasinda segment farki var. Yani Insignia ile Astra herhangi bir konuda kiyaslanmaz, alacak kisinin mantigina kalmis secim isi. Biri sifir digeri 2.el sonucta
Benim tercihim Insignia olurdu (arabanin sorunsuz oldugunu varsayiyorum)
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım