AÇIK 1.3m TL Bütçe ile Araç Seçimi / Hangi aracı seçebilirim?

Lastik33

ahmet
Senkromeççi
9
24
Marka
Citroen
Herkese hayırlı günler;

Bizim Citroen grand picasso 2015 model otomatik dolu paket bir aracımız var yalnız artık 200.000 km’ye yaklaştı acaba satıp daha yeni model 1.200.000 -1.300.000 tl civarı bir araba mı alsak diye düşünüyoruz

Lâkin kullandığımız grand picasso araç konfor, araç yüksekliği(yarı suv tarzı olması), iç malzeme, plastik kalitesi, araba doluluğu yumuşaklık vs vs anlamında elhamdulillah çok memnunuz bindiğimiz çoğu arabayı da bizim araca bindikten sonra beğenemiyoruz Skoda - wv- nissan - opel vs çoğu bizim araçtan sonra sert ve konforu az hissettiriyor ki ayrıca bahsettiğim bütçelerde yeni model ve düşük km araç arayınca malzeme kalitesi ,marka kalitesi otomatik araç ve dolu paket vs gibi özellik de araba bulmak çok zor anladığım.

Sizlerin tavsiye edeceğiniz her anlamda kaliteli aradığımız bütçelerde düşük km ve modelde araba olur mu?

Teşekkürler

Bu fiyatlara bu beklentilerde 2.el araç bulmak zor. Bazı kriterleri esnetmeniz gerekir. Ama ben çoğunu karşılayabileceğini düşündüğüm iki modeli önerebilirim

İlla otomatik olsun demezseniz bu

Ya da otomatik olsun derseniz de bu

Kriterlerinizin hepsini birden bu fiyata karşılayan bir araç bulmak pek kolay değil. Suv kısmında da çoğunlukla B suv bulursunuz ama onlar konfor olarak beklentinizi karşılamaz. C suv'larda ise 1.5 benzinli boş paket manuel Kuga'lar var.

Bu fiyatlara bu beklentilerde 2.el araç bulmak zor. Bazı kriterleri esnetmeniz gerekir. Ama ben çoğunu karşılayabileceğini düşündüğüm iki modeli önerebilirim

İlla otomatik olsun demezseniz bu

Ya da otomatik olsun derseniz de bu

Kriterlerinizin hepsini birden bu fiyata karşılayan bir araç bulmak pek kolay değil. Suv kısmında da çoğunlukla B suv bulursunuz ama onlar konfor olarak beklentinizi karşılamaz. C suv'larda ise 1.5 benzinli boş paket manuel Kuga'lar var.

Mazda 3
Subaru Levorg
Toyota Corolla Verso
Nissan QQ
Honda HRV
Çok teşekkürler
Hem ford focus hem de subaru levorg ve Honda hrv modelleri dikkatimi çekti araştırıyorum