bizde
Güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Benden bu kadar![]()
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam![]()
Aldıysanız diyecek birşey yok.Hayırlı olsun.
Çakar stop lambası tak bence çok yakışıyo
hayırlı olsun halamda da 1.4 tdı var bizde 1.2 tsı var kapıştırıyoruz bazen1.4 tdı torkla koltuğa yapıştırıyor yav
1.2 tsı ıcın soruyorsanız memnunuz tabı ful bagaj 4 kişi gidersek performans azalıyor ama yakıt tüketimide tatmin edici 110 kilometre yolu 4 kişi ortalama 110 km hızla 6 litre ile gittik 1.4 tdı için diyorsanız ondada halamlar memnun uzun yolda 3.5 litre falan görmüş. gerçi bunu tsı ile yapanda varmemnun musun araçtan üzdüğü oluyor mu hiç?
1.2 tsı ıcın soruyorsanız memnunuz tabı ful bagaj 4 kişi gidersek performans azalıyor ama yakıt tüketimide tatmin edici 110 kilometre yolu 4 kişi ortalama 110 km hızla 6 litre ile gittik 1.4 tdı için diyorsanız ondada halamlar memnun uzun yolda 3.5 litre falan görmüş. gerçi bunu tsı ile yapanda var![]()
Polo sınıfının en iyi araçlarından biri. Motoru da yeterli güçte ve az yakan bir motor. Daha önce sürmedim ama duyduğum kadarıyla sürüş konforu kötü değilmiş ve iyi yol tutuyormuş. Bagaj hacmi ve diz mesafesi de gayet yeterli. Bana yeteceğini bilsem hiç düşunmem alırım ama hatchback'lere bindiğimde kendimi mezarda gibi hissediyorum.
Bence senin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar.ben öğrenciyim fazla alanla işim olmaz amacına hizmet etsin az yaksın yeter bana arkada oturan düşünsün diz mesafesini![]()