1.4 TDİ DSG Polo Yorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mavera97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavera97

Profesör
167
Herkese iyi aksamlar 1,4 tdi 90hp dsg comfortline polo aldım fikirleriniz nedir ayrıca kullanan varsa şikayetlerinden bahsedebilir mi

@gtepro ceyhun birinde polo vardı kimdi o ?

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler diliyorum

hayırlı olsun halamda da 1.4 tdı var bizde 1.2 tsı var kapıştırıyoruz bazen :p 1.4 tdı torkla koltuğa yapıştırıyor yav

Güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Benden bu kadar :)

Teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam:)

Teşekkürler :)

Aldıysanız diyecek birşey yok.Hayırlı olsun.

Sağolun teşekkürler.

Çakar stop lambası tak bence çok yakışıyo

Açıkcası öyle şeyler düşünmüyorum ama farklı fikirlere açıgım

@gtepro ceyhun birinde polo vardı kimdi o ?

Hayırlı olsun hocam kazasız belasız sürüşler diliyorum

Teşekkürler

hayırlı olsun halamda da 1.4 tdı var bizde 1.2 tsı var kapıştırıyoruz bazen :p 1.4 tdı torkla koltuğa yapıştırıyor yav

memnun musun araçtan üzdüğü oluyor mu hiç?

memnun musun araçtan üzdüğü oluyor mu hiç?
1.2 tsı ıcın soruyorsanız memnunuz tabı ful bagaj 4 kişi gidersek performans azalıyor ama yakıt tüketimide tatmin edici 110 kilometre yolu 4 kişi ortalama 110 km hızla 6 litre ile gittik 1.4 tdı için diyorsanız ondada halamlar memnun uzun yolda 3.5 litre falan görmüş. gerçi bunu tsı ile yapanda var :D

1.2 tsı ıcın soruyorsanız memnunuz tabı ful bagaj 4 kişi gidersek performans azalıyor ama yakıt tüketimide tatmin edici 110 kilometre yolu 4 kişi ortalama 110 km hızla 6 litre ile gittik 1.4 tdı için diyorsanız ondada halamlar memnun uzun yolda 3.5 litre falan görmüş. gerçi bunu tsı ile yapanda var :D

1,4tdi nin fazla yakacagını düşünmüyorum zaten öğrenci adamım ev okul yapcam hergün fazla trafiğimde yok 3,5 litre cok güzel rakam ya tsi ile tutturana helal olsun :D

Polo sınıfının en iyi araçlarından biri. Motoru da yeterli güçte ve az yakan bir motor. Daha önce sürmedim ama duyduğum kadarıyla sürüş konforu kötü değilmiş ve iyi yol tutuyormuş. Bagaj hacmi ve diz mesafesi de gayet yeterli. Bana yeteceğini bilsem hiç düşunmem alırım ama hatchback'lere bindiğimde kendimi mezarda gibi hissediyorum.

Polo sınıfının en iyi araçlarından biri. Motoru da yeterli güçte ve az yakan bir motor. Daha önce sürmedim ama duyduğum kadarıyla sürüş konforu kötü değilmiş ve iyi yol tutuyormuş. Bagaj hacmi ve diz mesafesi de gayet yeterli. Bana yeteceğini bilsem hiç düşunmem alırım ama hatchback'lere bindiğimde kendimi mezarda gibi hissediyorum.

ben öğrenciyim fazla alanla işim olmaz amacına hizmet etsin az yaksın yeter bana arkada oturan düşünsün diz mesafesini :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...