Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ademm

Takipçi
3
32
Marka
Volkswagen
Merhaba! Arkadaşlar 2012 model golf 1.4 TSİ aracım var aracım bazen çalışmıyor kontağı çeviriyorum alıyor tekrar stop ediyor sebebi ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim

Benzin pompası ve benzin filtresi ilk aklıma gelenler. Araç, göstergelerin oradaki ekranda herhangi bir arıza yazmıyor mu?

Gaz kelebeği ve egr valfini de kontrol ettirin. Normalde çalışmamaya varan sorun yaratmaması lazım ama EGR valfinin orada basit bir sensör soket bağlantısı da sorun çıkarmış olabilir.

Ben de merak ediyorum. Arkadaşımın B6 Passat 1.4 tsi'ında da aynısı mevcut. Herhangi bir arıza kaydı yok. Marş alıp hemen stop ediyor, ardından tekrar marş basınca sıkıntısız çalışıyor.

Tamamen elektronik bir sıkıntı da olabilir mekanik de. Aracınızdaki arıza kodlarını bir yerde okutabilirseniz daha fazla fikir verir, şimdiden geçmiş olsun.

Anahtarı soktuğunuz yerde problem. Stop ettiğinde kontak ışıkları yanıyor pozisyonda mı oluyor yoksa radyo açık pozisyonunda mı oluyor ona bakın. Eğer kontak açık değilse anahtar marş konumundan radyo konumuna geliyor bıraktığınızda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...