AÇIK 1 Milyon TL İle Araç Önerisi

ardddaasss

Arda
Senkromeççi
6
18
Merhaba, 1 milyon bütçe ile araç alacağım. Benim için önemli olan, araçta Android Auto veya Bluetooth olması. Düşündüğüm araç, Volkswagen Polo'nun 2020 ve üzeri modelleri. Siz ne düşünüyorsunuz? Alınır mı, yoksa başka bir araca mı yönelmeliyim?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam benim bahsettiğim özellikler donanım seviyesinden bağımsız opsiyon paketi olarak satın alınabiliyor. Temmuz sonrası yasal zorunluluk olan donanımlar eklenmiş sanıyorum ki.

Yakıt olarak shell tercih ediyoruz her zaman. Adblue olarak da shell bidon tercih ederiz. Dediğiniz gibi rolantide yakıt tüketimi yüksek olduğunda kontak kapatılmaması gerekiyormuş. Bu esnada yüksek kademe fan da açık oluyor, eğer ekrana bakmak istenilmezse fan sesinden de takip edilebilir.
Hemfikiriz, kazasız belasız sürüşler dilerim.
 
E85 Z4 gerek yol tutuşu gerek hisli sürüş keyifi ve garip bir şekilde bulunduğu ve geçtiği ortamdaki herkesin dikkatini üzerine çekmesiyle kesinlikle sizi her açıdan tatmin edecektir, 2 kişiliktir, serttir, yakıtı gerçekçi konuştuğumuzda 8,5-11.0 L arasıdır 2. Araba olarak kesinlikle alınabilir ve keyifle kullanılabilir bir araçtır. Tek araba olarak tercih etmek biraz keyfinize ve cesaretinize kalmıştır ama her açıdan ileride çocuklarınıza torunlarınıza anlatabileceğiniz güzel nadide bir parçadır e85, tavsiyemdir :)
 

Ekli dosyalar

  • IMG_3498.jpeg
    IMG_3498.jpeg
    3.3 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_3639.jpeg
    IMG_3639.jpeg
    3.7 MB · Görüntüleme: 0
  • IMG_3635.jpeg
    IMG_3635.jpeg
    5.3 MB · Görüntüleme: 0