kırmızı+warex olursa +2 kız banko diyolarLeon fr
Siz yeditepeye hic gitmeyin veya sabanci universitesine. 2 sene once kapisinda beklerken gtr ,ferrari vs cikiyordu ogrenci olarak.abi nasıl bir üniversite gençliği var ya ? lafım yanlış anlaşılmasın burası için konuşmuyorum sadece dikkatimi çeken bir durum bu. Ben kaç yıldır çalışıyorum anca biriktirebildim bir 50 bin civarı insanlar üniversitede okurken 100 bin 150 bin civarı araçlara biniyor. Helal olsun.
Bahçeşehir ve Bilgi üniversitelerini es geçmeyelim, kalbim kırılır.Siz yeditepeye hic gitmeyin veya sabanci universitesine. 2 sene once kapisinda beklerken gtr ,ferrari vs cikiyordu ogrenci olarak.
100.000 tl öğrenci arabasına yatıran bi insan maliyetini düşünmez ya. Ben olsam düşünmem yani. Ha klasik Türk insanı gibi varını yoğunu arabaya yatırıyorsa ayrı tabi. Bmw mercedes alıp parası olmadığı için periyodik bakımlarından kaçan binlerce km geciktiren insanlarla dolu bir ülke100K bütçem olsa 70K civarına çok temiz Peugeot 308 1.6 e-HDİ alırdım manuel Allure donanımlı. ( Cam tavan ısıtma Xenon vs gırtlak spec oluyor).
Ama 1.16D de çok güzel araç az yakar çok yanlar gerçekten keyifli araç biraz daha maliyetli ama.
Evet çok mantıklı araç arkadaşta 2012 modeli vardı. Hem az yakıyor sakin kullanıma hem gazladığında deli danalar gibi yürüyor makine.Ama o para eder mi .. 80 90 lar isteniyo.. Çok ya..60 70 bandındayken almıştı arkadaş.Eski 1.18i
Hocam ayip birsey degil yahu bu. Benim babamda zengin olsa bende yerdim parasini adam varki yiyor aliyor masallah demek lazim amanNe ogrenciler var vay be