Bunun gibi mi doktorOoo şirokko gençliği.Mavi şirokko geceleri vareks açılır gecenin yargıcı olunur
Valla kulağa çok geliyor ama sen de haklısın. Yalnız ben hala sunroof&xenon beklentilerine takılıyorum. Yazılım artık her arabaya yapılıyor. Arabayı yazlımla tüketip tüketmemek sahibinin tercihi.B sınıfı arabaların 100k olduğu ülke de artık ortalama bir araba alabilmek için çok büyük bir miktar değil.
Valla kulağa çok geliyor ama sen de haklısın. Yalnız ben hala sunroof&xenon beklentilerine takılıyorum. Yazılım artık her arabaya yapılıyor. Arabayı yazlımla tüketip tüketmemek sahibinin tercihi.
Hocam 100 bin bugun para degil. 0 km egea olmus 85 kimse paraya takmadi. Uslup yuzunden muhtemel18,19 yaşındaki bi gencin 100.000 tl lik araba alması neden bu kadar zorunuza gitti anlamadım.
Sanırım 20 yaş olarak psikolojik sınırım var.18,19 yaşındaki bi gencin 100.000 tl lik araba alması neden bu kadar zorunuza gitti anlamadım.
Şöyle de bir yorumum var sebep olarak gösterilebilecek.Valla kulağa çok geliyor ama sen de haklısın. Yalnız ben hala sunroof&xenon beklentilerine takılıyorum. Yazılım artık her arabaya yapılıyor. Arabayı yazlımla tüketip tüketmemek sahibinin tercihi.
Kendisi arabasına bindirdi, o yüzden onun arabası zoruma gitmiyor22 yaşımda benim de 100k lık arabam oldu.Bu forumda ben de konu açmıştım vakti zamanında.Şuraya linki paylaşayım https://www.otopark.com/forum/threads/abilerim-yardım.3996/ .En azından şu ankinden daha değerli bir 100 bindi.Herneyse kimse bana ''zoruna gitmiş'' gibi davranmadı.Tercihlerine ve üslubuna bakınca bu yüzden biraz ti'ye alındın sanırım.İyi pazarlar @alpckr33
Abi yanlis anlasilmasin amacim arkadasi korumak degil oncelikle belirteyim bende bir iki kelam etmek istedim.bahsettigin gibi meslek sahibi olmus gencecik insanlarin is bulamama sebepleri yandaslar , tanidik bulamama , namus ve onurla calismak diye kisaca betimleyebilirim.ha yokmu tabiki en iyi yerlere tirnagiyla zekasiyla gelmis insanlar elbetteki var onlara saygim sonsuz. Ama nasil yonetildigimiz ortada iken bu ulkede bir yerlere gelmenin kolay oldugunu dusunmuyorum.18 yaşında bir gencin 100bin tl'lik araba alması neden mi zorumuza gitti?
Valla arkadaşları bilmem ama benim zoruma gidiyor. Bu ülkede çöplerden kağıt toplayarak geçinen garibanlar, asgari ücretli işi için sabah 6'da kalkıp akşam 8'de zar zor evine dönen fakülte mezunu zımba gibi delikanlılar, yeterli puan alıp memur olamadığı için çobanlık yapan adamlar, ülkeden kaçmaya çalışırken denizde boğulup cesetleri karaya vuran aileler var. Hepsini geçtim, bu ülkede hayvan gibi trafik sorunu var. İnsanlar trafikte ömür harcıyor, birbirini boğazlıyor her gün.
biz 18 yaşımızdayken halk otobüslerinde tutunmadan gidebilme kabiliyetine sahip olmuştuk. bilmem kaçıncı dünya ülkesinden ithal İkarus'lardan inip de minibüse bindiğimiz gün mutlu oluyor, lükse geçtiğimizi düşünüyorduk. Malmışız. Hoş, hala da malız ya, neyse.
Benzin dizel farketmez diyor bir de
Yanlış anlaşılmak istemem, ben de biraz zorlasam 100bin TL'lik bir otomobile binebilecek durumdayım çok şükür ama yine de ne olursa olsun, "benzin-dizel farketmez" gibi bir cümle kuramıyorum! 31 yaşında kelli felli adamım üstelik.
İnsanın maddi gücü olabilir, Allah herkesin gönlüne göre versin. Ama yaşınız daha 18-19 be abicim, az halka karışın...
Benim mesaj biraz aceleye geldi sanırım, anlatmak istediklerimi tam izah edememişim.