Aslında benimde çok baktığım bir araç fakat manuel olması tek sorun. ST bodykit ile muhteşem bir araç oluyor aslında.Focus 3 1.6 182 PS olan araçlar var. O fiyatlara performans beklentiniz olduğu için aklıma bu geldi
E46 çok istiyorum fakat çok baktım temiz bulamadım birde çok masraf açacağından korkuyorum. E36 Sahibi Arkadaşım var M3 sandık motorlu çocuk sanayiden çıkamıyor.RWD seviyorsan bu fiyata o kilometrelerde e46 320ci bulabilirsin. Fanteziye kaçarım diyorsan e39 540 ya da 530'da bulabilirsin. 540 bu fiyata alacağın en güçlü arabadır herhalde. 286hp 440nm tork v8 motor ufak oynamalarla 300 beygirin üstüne çıkar rahatlıkla
Biraz gülü seven mevzusu var eski bmwlerde maalesef. Buna bir bak istersen apaçi eli değmemiş. Manuel olduğunun farkındayım ama bu motorda emin ol otomatik istemezsinE46 çok istiyorum fakat çok baktım temiz bulamadım birde çok masraf açacağından korkuyorum. E36 Sahibi Arkadaşım var M3 sandık motorlu çocuk sanayiden çıkamıyor.
Bu temiz aslında ama 150 Hp olanları iyi değil. Aklımdaki e46 tek kapı olanlar güzel bi 330CI fena olmaz aslındaBiraz gülü seven mevzusu var eski bmwlerde maalesef. Buna bir bak istersen apaçi eli değmemiş. Manuel olduğunun farkındayım ama bu motorda emin ol otomatik istemezsin
sahibinden.com user login
www.sahibinden.com
330ci dedin mi kafadan 150 ya. 328ci bulabilirsin ama o civarlardaBu temiz aslında ama 150 Hp olanları iyi değil. Aklımdaki e46 tek kapı olanlar güzel bi 330CI fena olmaz aslında
3.28 - 3.25 - 3.20 hepsi olur ama dikenine katlanabilir miyim onu bilmiyorum.330ci dedin mi kafadan 150 ya. 328ci bulabilirsin ama o civarlarda
Ben şimdi biraz taraflıyım hızlı araba dedin mi fwd olmaması lazım bana göre. Bana göre bakılacak tek bmw ya da mercedes var. Ha sen seversin fwd senin için sorun değildir onu bilmiyorum. Ama 22 yaşında 100 bin bütçem olsa ya temiz bir e34, e36 hatta e36ti ile başlardım. Bunları aldıktan sonra yürütmek için sana epey bir bütçe daha kalır. E34 525i + kilit = cennetten bir parça3.28 - 3.25 - 3.20 hepsi olur ama dikenine katlanabilir miyim onu bilmiyorum.![]()
Bu arada daha önce RWD araç sahibi olmadım. Kullandım zevkli oluyor açıkcası. Ama E46 aşağısını almam E46 ya bile şüphe ile yaklaşıyorumBen şimdi biraz taraflıyım hızlı araba dedin mi fwd olmaması lazım bana göre. Bana göre bakılacak tek bmw ya da mercedes var. Ha sen seversin fwd senin için sorun değildir onu bilmiyorum. Ama 22 yaşında 100 bin bütçem olsa ya temiz bir e34, e36 hatta e36ti ile başlardım. Bunları aldıktan sonra yürütmek için sana epey bir bütçe daha kalır. E34 525i + kilit = cennetten bir parça![]()
Astra diyeceğim ama pp'de de Astra var, bilemedim.
1.6 136'lık K kasaya geçme şansı yok mu ?Opel GTC sahibi oldum iki tane çoook memnun kaldım. Şimdide gtc 1.4 T bakıyorum fakat fiyatları uçtu resmen. Şuan 1.3 Cdtı var 95 hp satıyorumAma cidden az yakıyor
100.000 ₺ bütçem var bu paralara yok ki.1.6 136'lık K kasaya geçme şansı yok mu ?
Benim için yakıt tüketimi önemli bir faktör, genç biri az yakıtla çok gezebilmeli. Bu fikri ve 100 bin lirayı yan yana koyunca gözümün önüne gelen iki model:100.000 ₺ bütçem var bu paralara yok ki.