Passat ve Golf bir köşede duruyor. Araştırdım ve araştırmaya devam edeceğim.
Şu an 2018+ Fiat Egea 1.6 mj Loung Plus bakıyoruz. 110-120 bin TL’ye yüksek model düşük km otomatik dizel.
Egea hakkında bilgisi olanlar beni bilgilendirebilirse güzel olur. 1.6 mj Egea Loung Plus nasıldır? Otomatik vitesi nasıldır?
@Toprak38 @B.S.Asil
Ben test etme fırsatı buldum 1.6 Mjet2 L+ DCT SW , test sırasında motor soğuktu ve müzik vs açmadım klima köklenmiş halde sürdüm ve motor beni ilk 1-2 viteste ses konusunda rahatsız etti sanki yanımda çalışıyordu 1.6 mjet2 ama benim kulaklar sayın (sevgili) A.M.Çetin abime benzer
Ama test aracına özel bir durumda olabilir çünkü binen herkes bir şey deniyor üzerinde
Ses sistemini en boş donanımda denediğimde beğendim tatmin ediyor hani çok çok kötüde diyemem çok çok iyide diyemem.
Vitesler çok seri değişiyor , ve en hoşuma gidende çekince büyümesi oldu itince vites düşürüyor mantıklı olan budur yapmayan firmalar kahrolsun. DCT sorunsuz ve güvenilir bir vites seçeneği , en azından DSG türevlerine göre
Bu arada SW olmasına rağmen bayağı güvenli ve yolu tutan bir araç olduğunu ilk seyirde anlatıyor , korkutmuyor , direksiyon şehir içi kullanılacaksa kesinlikle city de kullanmak lazım
diğerinde zaten otomatik kapatıyor ve bayağı spor araba sürüyor gibi oluyor hisler biraz yapay ama büyük çoğunlukla lastiklerin ilettiği veriyi direksiyonda anlıyorsunuz city modu hariç
Kliması başarılı - Ekran başarılı ama demode bence - Motor+Vites işbirliği çok iyi ki araç fırlıyor zaten bastınız mı
Yurt dışında DCT vitesle araç yükleyen manyaklar var örnek olabilir vites sağlamlığı konusunda
Başka merak ettikleriniz varsa ailenizin FCA fanatiği burada
buyurun sorun