Beyler başlıkta belirttiğim gibi 100-110 bin TL arasında araç tavsiyesi istiyorum. kriterler: 4 kapı ve sedan olması şart. 0 da olabilir 2.el de olabilir. 2.el olacaksa 2015 model üzeri maksimum 30bin km olmalı. Çok fazla km yapılmayacağı için benzinli tercihim. otomatik yada manuel fark etmez. 1600cc motor hacmini geçmemeli. Ben kendi araştırmalarım sonucu segment pek gözetmedim fakat. bmw 3serisi 3.18 ve 3.20 genelde hasar kayıtlı çıkıyor. mercedes C serisinde bu fiyat bandına 2015 üzeri yok. Aynı şekilde Audi a4 de yok. Mercedes 2015 CLA var fakat araca ısınamadım fakat yine de mercedes olduğu için listemde yeri var. Sıfır km olarak Honda civic sedan full düşünüyorum. Sıfır km başka tavsiye varsa alabilirim. Ve en son VW CC düşünüyorum. CC de kullanılan dsg güncellenmiş mi ? yani sorun çıkarma ihtimali az mı? yoksa eski tip dsg mi ? en büyük soru işareti bu benim için. sitede CC'nin testi var ama bana yetersiz geldi. Dediğim gibi diğer alternatiflere de açığım. Aynı zamanda benim yazdığım araçlar arasında bir kıyaslama da yapabiliriz. Önerilerinizi bekliyorum.