KAPALI 10000 Liraya kadar araba

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpozk05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpozk05

Düz Yol Gazcısı
8
26
Merhaba, bütçem belli 10bin liraya kadar bi araba bakıyorum. Üniversite öğrencisiyim ve okuduğum yerde çalışıyorum bu yüzden araba çok lazım oluyor. Ayrıca uzun yolda yapabileceğim bi araba olmalı. R12 ve R9'a bakıyorum başka tavsiyesi olanlar ekleyebilir mi?
 
LPGli olanının bu fiyatlara sorunsuzu bulunur mu?


10.000 TL bütçe ile sorunsuzluk pek mümkün gibi durmuyor hocam. Lakin Renault servisinde uzun zamanını geçirmiş biri olarak 1.9 dizel motor Renault'u almanızı tavsiye etmiyorum. 1.4 / 1.6 benzinli motora yönelmeniz daha iyi olur.

1.9 dizel motor fazlasıyla vasat, sorunlu, parça sıkıntılıdır.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: bt
10bin tl ye sorunsuz araba çok düşük bi ihtimal. Sorunsuzluktan ziyade sorun çıkarırsa masrafı ne olur diye bakmak lazım. Yoksa illaki belli aralıklarla sanayiye düşersiniz. Ufak tefek şeyleri kendiniz yapabileceğiniz yapamadıklarınıza devasa işçilik ücretleri ödemeyeceğiniz arabalara yönelin. Mümkünse zamanında ülkemizde üretilen arabalara bakın onlar bi tık daha kolay oluyo yürütme masrafında
 
Yakın bir arkadaşım lada samara kullanıyor. 6bin liraya almıştı şuan 8-9 bin eder diye düşünüyorum istediğiniz fiyat dahilindedir. Araştırıp bakmanızı öneririm Hararet sorunu olmayan su soğutmalı motor,kış kullanımı için de oldukça uygun çok sıcak veriyordu havalandırması ayağım yanacaktı bir keresinde :D yakıt tüketimi az arıza pek çıkartmıyor,çıkarttığında da uygun fiyata kısa zamanda halledilebiliyor. Modifiyeye de açık bir araç olduğunu söyleyeyim 4bağımsız air süspansiyonlu bir tanesine denk geldim Ankara'da ,hoştu .O fiyatlara kendim araba alacak olsam tercihim lada samara olurdu.
 
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...te-lada-vaz-2106-acil-satilik-588900421/detay
en çok sevdiğim retro arabalardandır lada vaz ,tam bir rus tankıdır :)
maxresdefault.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...