llginçtir Türkiye'deki en hızlı TSI'ları kendilerinin yüklediğini söylerler.@Renard gittiğimde Ankara'daki firmalar içinde en bilinçli olan orasıydı ama vaad ettiği değerleri yakalamaması beni soğuttu.
örgütlenmiş forumlardaki yorumlar beni pek ilgilendirmiyor. orada bir güruh var ki bir araya gelmiştir ve kendini Türkiye otomotiv/modifiye sektörünün ilahı zannetmekte. danışıklı dövüş. genelde de zıt görüşleri sindirmek için 30 kişi falan (minimum)yüklenirler. 3 araç 100000kmden fazla tecrübeye dayanarak söylüyorum ki; Türkiye'nin en güvenilir yazılımıdır. Zaten türk firması da değildir Distrübitörü türk'türSuperchips firmasının malum forumda bir proje konusu vardı ki evlere şenlik. Yaptıkları işçiliği ve sonraki süreçteki davranışlarını gördükten sonra önlerinden bile geçmem. Çoğu insanın soğukluğu bu yüzdendir o firmaya karşı @Renard
ovvv ben megachips ile superchips'i karıştırdım pardon bahsi geçen proje konusu megachips'e aitmiş. Superchips ile ilgili değil yani sorryyyörgütlenmiş forumlardaki yorumlar beni pek ilgilendirmiyor. orada bir güruh var ki bir araya gelmiştir ve kendini Türkiye otomotiv/modifiye sektörünün ilahı zannetmekte. danışıklı dövüş. genelde de zıt görüşleri sindirmek için 30 kişi falan (minimum)yüklenirler. 3 araç 100000kmden fazla tecrübeye dayanarak söylüyorum ki; Türkiye'nin en güvenilir yazılımıdır. Zaten türk firması da değildir Distrübitörü türk'tür
megachips kasap. sadece onlar da değil. ki bunlar ünlü kasap yani. ünsüzler daha da beterovvv ben megachips ile superchips'i karıştırdım pardon bahsi geçen proje konusu megachips'e aitmiş. Superchips ile ilgili değil yani sorryyy