Migros arkasında Volkan Özer Hair Studio'nun orada gördüm. Başta değildir dedim daha sonra jantlar gözüme çarptı ve remaps plakalıktan tanıdım. Forumdanda onaylayınca yazıyım dedimevet edirne'deydim. siz nerede yakaladınız?

Migros arkasında Volkan Özer Hair Studio'nun orada gördüm. Başta değildir dedim daha sonra jantlar gözüme çarptı ve remaps plakalıktan tanıdım. Forumdanda onaylayınca yazıyım dedimevet edirne'deydim. siz nerede yakaladınız?
Migros arkasında Volkan Özer Hair Studio'nun orada gördüm. Başta değildir dedim daha sonra jantlar gözüme çarptı ve remaps plakalıktan tanıdım. Forumdanda onaylayınca yazıyım dedim![]()
bir ara yaparız onudaYay ve amartisör takviyesini aile kullanımına önermiyorum araba baya sertleşiyorGel de şu motoru bi detailleyelim
Merhabalar. Ben de aynı motorlu, aynı şanzımanlı b7 kasa passat kullanıyorum. Ama bu iyi niyet garantisi muhabbetine ve dsg gözümü korkuttuğu için istemeye istemeye de olsa bütün bakımlarını yetkili serviste yaptırıyorum. Araca yazılım yaptırmayı düşünüyorum. Çünkü 105 hp stock motor 1530 kg kuru ağırlığı çekmekte baya zorlanıyor. Fakat malum sebeplerden dolayı çekiniyorum. Siz bu süreçte dsg ile ilgili olumlu olumsuz yaşadıklarınızı ve tavsiyelerinizi anlatır mısını. Biraz başınızı ağrıttım kusura bakmayın.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Kazasız belasız iyi günlerde binin. Trafikte ben de manuelde kullanıyorum. El frenini de n ye alıp çekiyorum.107.000 de yazılımı attık arabaya, aynı zamanda DPF ve EGR yi de iptal ettik. Keşke enjektörleri de erkenden yaptırsaymışım gidişi ve yakıt tüketimi iyice farketti. Aracın gidişini de forumda olup bilenler var
117.000 de ilk defa kavrama ve volant değişti. Kullanırken, dikkat ettiğim 2 nokta var:
1. Trafikte 1-2-3 manuelde kullanıyorum ve olabildiğince yarı kavrama yaptırmıyorum.
2. Boşa alıp el freni çekip öyle P ye takıyorum.
55 bin kilometre olmuş yazılımı yapalı. Hiç bir şikayetimde yok.
107.000 de yazılımı attık arabaya, aynı zamanda DPF ve EGR yi de iptal ettik. Keşke enjektörleri de erkenden yaptırsaymışım gidişi ve yakıt tüketimi iyice farketti. Aracın gidişini de forumda olup bilenler var
117.000 de ilk defa kavrama ve volant değişti. Kullanırken, dikkat ettiğim 2 nokta var:
1. Trafikte 1-2-3 manuelde kullanıyorum ve olabildiğince yarı kavrama yaptırmıyorum.
2. Boşa alıp el freni çekip öyle P ye takıyorum.
55 bin kilometre olmuş yazılımı yapalı. Hiç bir şikayetimde yok.
Aynı fotoğrafı in cabrio Mustangli arkada newport manzaralı olanı da var ama intihar haramdı biz Türkiye de petrolhead olmayı seçtik
Onuda koyalım anı olarak dursunAynı fotoğrafı in cabrio Mustangli arkada newport manzaralı olanı da var ama intihar haramdı biz Türkiye de petrolhead olmayı seçtik
Hayırlı uğurlu olsun. Araba baya rahatlamıştır. Ama cay motorlarda triger bakımı 120 ve katları şeklinde oluyor. Tedbir amaçlı yaptınız sanırım. Ağız tadıyla binin.180.500 km'de ağır bakımını yaptırdım. Triger seti, su pompası, hava, yağ, yakıt ve polen filtresi değişti. Yağ olarak Liqui Moly tekrardan tercih ettim. Yıkattıktan sonra fotoğraf çekmeyi unutmuşum, şöyle bir kirli ve bakımlı fotoğrafı da ekleyeyim.
Ekli dosyayı görüntüle 35524
Ekli dosyayı görüntüle 35525
Evet araba daha rahat çalışıyor şuan. Su pompası değişmişken trigeri de aradan çıkarttık.Hayırlı uğurlu olsun. Araba baya rahatlamıştır. Ama cay motorlarda triger bakımı 120 ve katları şeklinde oluyor. Tedbir amaçlı yaptınız sanırım. Ağız tadıyla binin.