Merhaba. 120-130 bin lira civarında ikinci el bi otomobil almayı düşünüyoruz. Sedan, C veya D sınıfı, rahat, sıkıntı çıkartmayacak bi araç olmalı. Şu an aklımızda 2017 comfortline manuel Jetta var. Önerilere açığız.
Sizin tercihiniz ama sırf atmosferik motor diye Corolla'yı elemezdim. En güzel 1.6 atmosferik motorlardan biri. Tercih edeceğiniz Jetta 2. El, eski kasa ve fiyatı sıfır Corolla kadar.1500 lira vergi farkı var. Şahsen ben vermem aynı güçler 1.2'den de alınıyor. 100-110 bine 1.2 Tsi jetta ya da 110 120'ye 1.4tsi tercih ederim. Vergiye vereceğime benzine veririm. Bagaj hacmi olarakta jetta daha iyi duruyor. Tercih meselesi bunlar biz söyleriz alacak olan kişi kararını verir o iyi bu iyi muhabbetine çok gerek yok.
1-2 yıl kullanıp satılacaksa 0 araba mantıksız. İkinci el fiyatına bulunursa alınır ama ben olsam Corolla bakardım. Ya da yeni kasa Megane.LPG düşünmüyoruz. Ailemiz için önemli olan şey konfor. Şehir içinde a noktasından b noktasına mantığı ile kullanılacak. Sıkıntı çıkartmayacak temiz bir araç istiyoruz. Birkaç yıl sonra duruma göre satılabilir. Güzel bi ekspertiz kontrolü ile temiz Jetta şu an en uygun gelen fikir.