AÇIK 1200e sorunsuz otomatik arac ariyorum

cimihendriks

nazım
Profesör
384
27
Marka
Peugeot
Herkese merhabalar,

Benim araci sattiktan sonra arayisa girdim maksimum 1200 civarina temizce, otomatik bir arac dusunuyorum. fazla bir kriterim yok, 5 yil 208 kullandim cok aglamadim.

Sorunsuz istiyorum ama bi kac yil icinde 100bin gormeden sata da bilirim sagim solum belli olmaz.

Elimde bi kac guclu aday oldu sizlerin de onerisi ve fikri varsa duymak isterim

1. aday 2020/21cikis kia rio 30binde, 2500 lira bir tramer var sol kapida lokal boyali ancak gecmisi temiz duran bir arac 1150ye iniyor gibi satici
-noktasi cruise control yok, servis 20bin liraya takariz diyor
2. aday ayni model rio, 65binde, 1.den farki otomatik klimasi yok (cc var), boya yok marspiyel ezik 1150 istiyor
3. aday 2021 clio 1.0tce icon, hatasiz ve oldukca guzel duruyor. 30binde 1240 istiyor muhtemelen 25-30 bandina indiririm
4. aday 2023 i20 jump ama gsr paket oldugu icin cok bos gozukmuyor arac 66binde, otokoc satiyor ve avis cikmasi bir arac, beyanlarina gore degisen ve boyasiz ancak serit takip sistemi ariza veriyormus servis 20 liraya yapilir demis onu fiyattan duseriz diyor ilan fiyati 1195

benim adaylarim su anda bunlar

sizlerin fikri ne olur tavsiyeniz ya da farkli arac fikirleriniz ya da bunlara bi yorumunuz olur mu?

saygliarimla..

Son düzenleme:

Araç Karşılaştırma Listesi​

#Araç ModeliKMEkspertiz / TramerDonanım & NotlarFiyat (TL)
1Kia Rio (2020/21) 1.4 30.0002.500 TL Tramer, sol kapı lokal boyalı.Eksi: Hız sabitleyici yok (Servis 20 bin TL diyor). Elegance Tekno donanim1.150.000
2Kia Rio (2020/21) 1.465.000Boyasız, marşpiyelde ezik mevcut.Eksi: Otomatik klima yok. Artı: Hız sabitleyici var. Elegance Tekno donanim1.150.000
3Clio 1.0 TCe Icon (2021)30.000Hatasız, oldukça temiz.Icon paket (Dolu). Keyless gibi ekstra 1-2 ozellik var1.240.000
4i20 Jump GSR (2023) 1.466.000Boyasız / Değişensiz.Avis çıkması. Şerit takip arızalı (-20k TL düşülecek).1.195.000

Kolay okuma icin listeyi su hale getirdim

Son düzenleme:
1. tercih bende ağır basardı

cevabiniz icin tesekkur edeirm, bende de basmakta :D lokal boya ve tramere neden olsan hasarinin da fotografini atayim
1773223277238.png

1. tercih bende de ağır bastı, CC'ye ne kadar ihtiyacınız var bilmem ama km farkına değer.

i20 temelde rio ile aynı, lakin kiralama aracına bulaşmazdım. Test aracıymış gibi hesaba katın.

clio için o motor hakkında pek iyi duyumlar almadım. Kore grubu daha ağır basar, şasi sağlamlığı olarak da daha iyidir kore grubu.

1. tercih bende de ağır bastı, CC'ye ne kadar ihtiyacınız var bilmem ama km farkına değer.

i20 temelde rio ile aynı, lakin kiralama aracına bulaşmazdım. Test aracıymış gibi hesaba katın.

clio için o motor hakkında pek iyi duyumlar almadım. Kore grubu daha ağır basar, şasi sağlamlığı olarak da daha iyidir kore grubu.

evet ve de takilabiliyor olmasi da yeterli benim icin, bi ara taktiririz gibisinden

tesekkurler cevabiniz icin

Rio nun piyasa durumunu bilmemekle birlikte temiz bir 1.0 clio derdim ben ya. Bir de 1.6mj dct egea falan bakılabilir sanki.

Kiralık çıkması olmasa en güçlü adayım i20 olur aslında ama bu paralara yoktur herhalde öyle sahibinden düşük km temiz araba

Rio nun piyasa durumunu bilmemekle birlikte temiz bir 1.0 clio derdim ben ya. Bir de 1.6mj dct egea falan bakılabilir sanki.

Kiralık çıkması olmasa en güçlü adayım i20 olur aslında ama bu paralara yoktur herhalde öyle sahibinden düşük km temiz araba

evet oyle bi i20 yok o paraya, 100k ekleyince gibi bi ucrette varoluyor

konyada olmasa yine gidip gorurdum belki ama buradan yola cikmak icin cok emin olmam gerekli

egealar da radarimda ama tam anlamiyla budur dedirten bir ilan vardi o da ben para isini cozene kadar kayboldu, simdi de sessizce takipteyim.

1.0 Clio'ya And sorunlu diyordu ama çok üzerinde durmadım. 1. Rio bana da çekici geldi. C segment düşünürseniz Leon MK3,5'lar var. Onlar da 2018-2020 model oluyor, Style paket.

Oyum bu arkadaşa benim , en azından neyin ne olduğu belli , yetkili bakımlı olması büyük avantaj kayıtlara yapılanlara erişmek açısından , donanım olarak bile diğer araçlara kafa göz dalıp geçer , ne kadar piyasada bulunan "Honda" tayfasını beğenmeyip arabalardan bile soğusam da , oyumu bundan yana kullanmak istiyorum.

Ha birde diğer araçları her yerde hemen hemen her şirkette görebiliriz bir farkı olmalı diye düşünüyorum :)

Edit: @bt abi lütfen alınma honda tayfa falan dediysem sen biliyorsun :D

Oyum bu arkadaşa benim , en azından neyin ne olduğu belli , yetkili bakımlı olması büyük avantaj kayıtlara yapılanlara erişmek açısından , donanım olarak bile diğer araçlara kafa göz dalıp geçer , ne kadar piyasada bulunan "Honda" tayfasını beğenmeyip arabalardan bile soğusam da , oyumu bundan yana kullanmak istiyorum.

Ha birde diğer araçları her yerde hemen hemen her şirkette görebiliriz bir farkı olmalı diye düşünüyorum :)

Edit: @bt abi lütfen alınma honda tayfa falan dediysem sen biliyorsun :D
@DuzboruDownpipe 'ı diyorsun demek ki 😛