Bi süre audi a4 bakmamızın ardından showroomda a3 de oturmuştum ve iç mekanı beni etkilemişti o zamandan sonra sahibindende a3 bakar oldum.Diyarbakırdan yeni konulmuş bir ilana denk geldim diğer insanların tersine bende opsiyon sevdası değil km takıntısı vardı ve 13.500 km de olması beni yeterince etkilemişti 2 yıl uzatılmış garantisi olması hasarsız boyasız tertemiz bir ataba olması benim için yeterliydi.Başta a4 baktığımızdan dolayı bütçe yüksekti ve corollayı satmak durumunda kalmadık evin 2. Beyaz, dizel ve otomatik aracı oldu :/ 137.500 ye anlaştık ertesi güne uçak bileti alıp arabayı almaya diyarbakıra gittik sorunsuz bi şekilde aldık
Kaygan asfaltta lift off yapınca eğlenceli kılıyor
3 hafta olucak 16450 km ye dayandı mmt ve 90 beygirden sonra tatminkar ufak tefek işlere start verdim.
Geri görüş kamerası
Gizli özellik
Krom egzoz ucu şimdilik süreçte yapılanlar
Krom panjur
Tavanın siyah kaplanması
Hava girişlerine gümüş gri detay
Bir sonraki maaşımla yapılacaklar
Babam audiyi kullandıktan sonra vay be güzel arabaymış dedi benimkine göz koyucak diye korktum fakat ara sıra temiz a4 bulsana diye dürtüyor bakalım.Haneyede hayırlı olsun sorularınız var ise cevaplıyabilirim
Kaygan asfaltta lift off yapınca eğlenceli kılıyor
3 hafta olucak 16450 km ye dayandı mmt ve 90 beygirden sonra tatminkar ufak tefek işlere start verdim.
Geri görüş kamerası
Gizli özellik
Krom egzoz ucu şimdilik süreçte yapılanlar
Krom panjur
Tavanın siyah kaplanması
Hava girişlerine gümüş gri detay
Bir sonraki maaşımla yapılacaklar
Babam audiyi kullandıktan sonra vay be güzel arabaymış dedi benimkine göz koyucak diye korktum fakat ara sıra temiz a4 bulsana diye dürtüyor bakalım.Haneyede hayırlı olsun sorularınız var ise cevaplıyabilirim