Selam herkese.
Bir arkadaş 130 bin lira üst limitli SUV bakıyor.
Kriterler:
Model: En düşük 2010 dedi ama 2011-2012 veya üstü olması daha iyi
Yakıt: Öncelik dizel ama benzinde olabilir
Şanzıman: Otomatik
Çekiş: 4x2, 4x4 fark etmez
Km: Üst limit 170 bin demişti ama 150 bin üstü önerme taraftarı değilim
Araç genelde İstanbul'da olacağı için pickup düşünmüyor, park sorunu vb. nedenlerden. Zaman zaman hafif arazide kullanılacak (Artvinli, o taraflarda kullanacak, yaylada vb. Accent bile rahat çıkıyormuş gittiği yere). Marka takıntısı yok (ama Ssangyong'da istemedi ), geçmişte yumurta kasa Accent, ilk kasa Honda City, Countryman gibi farklı araçlar kullandı.
Ben ilk olarak 2011 2.0dci 4x4 xtrail önerdim, bir bakayım dedi. Bunun dışında Crv geldi aklıma. Sizlerinde görüşlerini bekliyorum. Anladığım kadarıyla B suv istemiyor ve arazide sorun olabilecek (alt sürtme vs.) şehir suvlerinden istemiyor.
Duster, Captur, Mokka falan ilgi alanında değil.
Bir arkadaş 130 bin lira üst limitli SUV bakıyor.
Kriterler:
Model: En düşük 2010 dedi ama 2011-2012 veya üstü olması daha iyi
Yakıt: Öncelik dizel ama benzinde olabilir
Şanzıman: Otomatik
Çekiş: 4x2, 4x4 fark etmez
Km: Üst limit 170 bin demişti ama 150 bin üstü önerme taraftarı değilim
Araç genelde İstanbul'da olacağı için pickup düşünmüyor, park sorunu vb. nedenlerden. Zaman zaman hafif arazide kullanılacak (Artvinli, o taraflarda kullanacak, yaylada vb. Accent bile rahat çıkıyormuş gittiği yere). Marka takıntısı yok (ama Ssangyong'da istemedi ), geçmişte yumurta kasa Accent, ilk kasa Honda City, Countryman gibi farklı araçlar kullandı.
Ben ilk olarak 2011 2.0dci 4x4 xtrail önerdim, bir bakayım dedi. Bunun dışında Crv geldi aklıma. Sizlerinde görüşlerini bekliyorum. Anladığım kadarıyla B suv istemiyor ve arazide sorun olabilecek (alt sürtme vs.) şehir suvlerinden istemiyor.
Duster, Captur, Mokka falan ilgi alanında değil.
Son düzenleme: