150 Tl ye kadar kulakiçi kulaklık tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lg'nin telefonu ile hediye ettiği kulaklıktır büyük ihtimalle bende öyle aldım tuşlar çalışmıyor sadece lg olmadığından dolayı al gitsin
LG Nasıl bir telefon satıyor da 700TL'lik kulaklık hediye ediyor anlamış değilim. Hayırlısı satın alıyorum.
Edit : Alamıyorum kartta para olmasına rağmen Bimeks'in güzel sistemi hata veriyor.

Son düzenleme:
lg'nin telefonu ile hediye ettiği kulaklıktır büyük ihtimalle bende öyle aldım tuşlar çalışmıyor sadece lg olmadığından dolayı al gitsin
Markadan zaten kalite anlaşılıyor :D Ama işin içinde birşey var gibi geliyor durduk yere %74 indirim. D&R'da 670TL burda 180TL. Değişim yapılmış, kullanılmış ürün olabilirmi ? Ya da garantiye gitmiş tamir edilmiş ?
Aşağı doğru inince outlet ürün olduğu yazıyor. Bende dedim ne oluyor hemen alalım :D

Elime ulaştı. F/P ürünü tavsiye ederim. Kulağa taktığımız kısım (artık ne deniyorsa :D) ağır biraz. Buda kalite algısını yükseltiyor.

Konuyu hortlatıyorum. Ben de 150tl civarı bütçe ile kulakiçi kulaklık arıyorum ama bu silikonlu modellerde hiç rahat edemiyorum ve kulaklıkların %95i böyle. Sizin bildiğiniz silikonsuz kaliteli bir kulaklık var mı? Earpod tarzı olabilir ayrıca mikrofon olursa da güzel olur ama çok önemli değil.

Konuyu hortlatıyorum. Ben de 150tl civarı bütçe ile kulakiçi kulaklık arıyorum ama bu silikonlu modellerde hiç rahat edemiyorum ve kulaklıkların %95i böyle. Sizin bildiğiniz silikonsuz kaliteli bir kulaklık var mı? Earpod tarzı olabilir ayrıca mikrofon olursa da güzel olur ama çok önemli değil.
Hocam silikonsuz model alacaksanız earpods almayın. Uygun fiyatlı birşeyler alın. Silikon yoksa yalıtım olmuyor. Earpods'larda sesi açıyorlar bide yanında resmen bende dinliyorum.

Valla açıkcası ben earpods'ların ses netliğini de hiç beğenmedim

hacılar o değil de shure firmasının çıkardığı yeni elektrostatik kulak içi kulaklığa bakın. resmen sanat eseri ve mühendislik harikası. bu kadar küçük elektrostatik sürücülü kulaklık hayal bile edemezdim..
http://www.shure.com/americas/kse1500
2999 dolar olmasa belki hayallerimi süsleyebilirdi. :(

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...